Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.
Ingyenes kézbesítés 120 000 Ft felett
44 055 db bútor raktáron
Termék visszaküldése 60 napon belül
Megjelenítve 1 - 30 (1055 termékből)

A tárolóhely típusai

Az ügyes fiókok tárolóhelyként szolgálnak az ágyrács és a matracok alatt. Minden ágy alatt egy nagy vagy több kisebb fiók lehet. Fogantyúk segítségével vagy a mart felső élnek köszönhetően érintéssel kicsúsznak. A kihúzható rendszer lehet klasszikus vagy kerekes, aminek köszönhetően a fiók nem dörzsölődik a talajhoz és a kezelés is sokkal könnyebb lesz. Az ilyen típusú tárolóhelyeknél az ágy körüli térre is gondolni kell, hogy a fiókokat teljesen ki lehessen húzni. Ezért figyelembe kell venni az éjjeliszekrény méretét és elhelyezkedését vagy a szőnyeg magasságát. Ez a fajta tárolóhely leginkább faágyak és széthúzható ágyak elhelyezésére szolgál.

Ha kevesebb hely van az ágy körül, válasszon olyan ágyakat, ahol a tárolóhely a teljes ágyrácsot a matraccal együtt kihajtja. A hosszirányú nyílás az egyik leggyakrabban használt megoldás a kárpitozott ágyak, egyszemélyes ágyak és heverők esetében. Csak rögzítenie kell a kiegészítő szemet (nem kell, hogy az ágy része legyen), és felhúzza az egész rácsot. A franciaágyaknál ez a rendszer két külön teret hoz létre.

Az egy közös ágyráccsal rendelkező franciaágyak a lábak felől elölről kihajthatók. Megragadja a hevedert, és egy mozdulattal felemeli az egész rácsot. A tárhely lehet egy egység, de általában egy választófal osztja ketté vagy akár négy részre. A rácsok emelését rugók vagy gázemelők segítik.

Ha nincs otthon tárolóhellyel rendelkező ágyunk, az ágy alatti, magasabb lábakon álló térben különféle textil vagy műanyag dobozokban, boxokban, fa- vagy fonott kosarakban tárolhatjuk a dolgokat.

Ne töltse fel az ágy tárolóterét egészen a tetejéig. Az ágy alá zárt dolgoknak lélegezniük kell, különben elhalványulnak. Ezenkívül a matracot bizonyos módon levegőztetni is kell.

Ha még mindig nem biztos abban, hogy melyik ágy a legmegfelelőbb az Ön számára, tekintse meg az ágyválasztásról szóló útmutatónkat. Ha korlátozott költségvetéssel rendelkezik, és elsősorban olcsó, tárolóhellyel rendelkező ágyakat keres, akkor nálunk megfizethető modellek széles választékát találja nagyszerű felszereléssel. Kiárusítás kategóriánkban,és a különböző akciók keretén belül megtalálja az Önnek megfelelő ágyat. Ha nem bánja egy keveset használt, kicsomagolt vagy felújított, tárolóhellyel rendelkező ágyat kell vásáronia, akkor semmiképp se hagyja ki a bazár kategóriánkat.

Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására


Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu