Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.
Ingyenes kézbesítés 120 000 Ft felett
45 312 db bútor raktáron
Termék visszaküldése 60 napon belül
Legkeresettebb termékeink
Méretek: 126,7 x 174 x 219,5 cm
339 900 Ft
Méretek: 74 x 169 x 217 cm
151 900 Ft
Méretek: 83,5 x 202 x 226 cm
270 900 Ft
Méretek: 68 x 202 x 224 cm
174 900 Ft
Méretek: 88 x 195 x 220 cm
229 900 Ft
Méretek: 72 x 209 x 103 cm
229 900 Ft
Méretek: 110 x 190 x 210 cm
197 900 Ft
Méretek: 115 x 176 x 220 cm
260 900 Ft
Méretek: 115 x 196 x 220 cm
274 900 Ft
Megjelenítve 1 - 30 (309 termékből)

A kárpitozott ágy előnyei

A kárpitozott ágyak a színek és anyagok számán kívül, amelyekből az ágyak készíthetők, számos egyéb előnnyel is járnak. Az egyik a puha fejtámla. Ezt értékelni fogják a könyvrajongók és azok, akik szeretnek fekve reggelizni vagy tévézni. Nagyon kényelmes a fejét a puha anyagú támlának támasztani. Még kényelmesebb, ha enyhén ferdén döntött a fejtámla, és fél kézzel nyúl az éjjeliszekrényen lévő dolgokért. A szövet ágytakaró gyermekágyakhoz is alkalmas. Egy ilyen ágy megakadályozza a horzsolásokat és a zúzódásokat a fejen és a végtagokon.

A jó minőségű kárpitozott ágyat is kiváló minőségű szövet borítja. A Martindale osztályozása szerint ellenőrizheti. A Martindale fok magassága határozza meg a szövet kopásállóságát. Megmutatja, hogy az anyag mennyi ideig képes ellenállni az ágy fejtámláját érintő kopásnak és fényes foltoknak, és milyen erősek az egyes szálak, amelyekből az anyagot szőtték. Minél magasabb a Martindale minőség, annál tartósabb az anyag. A 30 000 és 40 000 Martindale közötti értékek igazán nagy ellenállású anyagnak számítanak.

Az egyszemélyes kárpitozott ágyak és a kárpitozott franciaágyak nagy része már beépített leces, vagy lamellás ágyráccsal rendelkezik. Ezen ágyak egy része matraccal is eladó, így nem nehezedik újabb anyagi teher. Ha saját matracot szeretne választani, habszivacs, rugós vagy táskamatracok széles választéka áll rendelkezésére. Gyermekágyhoz válasszunk keményebb, T4 vagy T5 jelzésű matracokat.

Ha a tárolóhellyel rendelkező ágyakat részesíti előnyben, a kárpitozott ágyak is teljesíthetik ezt a feltételt. Ez a tér az ágrács alatt található, amelyet gázmechanizmus vagy rugók emelnek meg.


Ha még mindig nem biztos abban, hogy melyik ágy a legmegfelelőbb az Ön számára, tekintse meg a franciaággyal kapcsolatos cikkünket. Ha korlátozott költségvetéssel rendelkezik, és elsősorban olcsó kárpitozott ágyakat keres, akkor megfizethető modellek széles választékát találja nagyszerű felszereléssel a kiárusítás kategóriában. Ha nem zavarja, hogy a termék kicsomagolt, utazott, esetleg javított, akkor mindenképpen nézze meg bazár kategóriánkat.

Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására
60 napos garancia

Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu