Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.
Ingyenes kézbesítés 120 000 Ft felett
44 055 db bútor raktáron
Termék visszaküldése 60 napon belül
Megjelenítve 1 - 30 (38 termékből)

A fésülködőasztalhoz egy szék is tartozik. Önön múlik, hogy melyik típust választja – elegendő-e egy zsámoly, egy dizájnos kárpitozott fotel vagy egy háttámlás fotel. Kész készleteket is kínálunk, köztük olyat is, amelyhez egy szék is tartozik. A fésülködőasztal legfontosabb része kétségtelenül egy nagy tükör. Az azstal nem lenne teljes nélküle. A széles választékból többféle méret közül választhat. A nagyobb tükrök praktikusabbak, mert a teljes outfitjét is ellenőrizheti bennük. Javasoljuk, hogy kiegészítse kisebb tükrökkel az oldalakon. A világítás is nagyon szorosan kapcsolódik ehhez. Különbség van a smink felvitele között gyenge fürdőszobai világításnál és természetes fényben, ahol minden tökéletlenség látható. Ha van rá lehetősége, helyezze az asztalt az ablak mellé, és adjon hozzá egy asztali lámpát. Mivel ez állítólag egy kis paradicsomi darab, kényeztesse magát friss virágokkal, fotóval vagy egyéb díszítéssel az asztalon, amely mindig mosolyt csal az arcára

Fésülködőasztalok picture 0

A tárolóhelyek mindenképpen a kozmetikai asztalhoz tartoznak. Legalább két fiókkal kell rendelkeznie, amiben minden apróság tárolható. Egyes modellekhez még szekrény is tartozik. Praktikusak, mert sokkal több dolgot tárolhatsz bennük, mint a fiókokban.

A fésülködőasztalokkal ellátott úgynevezett konzolasztalokat is beépíthetjük. Felbecsülhetetlen értékű segítőtárs, amely tisztességesen bővíti a tárhelyet, ugyanakkor dizájn kiegészítőként is szolgál nemcsak a hálószobában, hanem a nappaliban vagy az előszobában is. Egyszerűen minden olyan helyiség, ahol praktikus és egyben nem feltűnő tárolóhelyre van szüksége.

Mit tegyünk eg magányos konzolasztalra? Váza virágokkal, érdekes díszítéssel vagy fénykép keretben. Mindenesetre valami nagy dolognak kell lennie az asztalon, ami lehet egy váza, szobor, lámpa. Nyugodtan helyezzen több kisebb tárgyat az asztalra.

Fésülködőasztalok picture 0

Ár
-
Ft
Méret
Magassága (75 - 160 cm)
-tól/tõl -ig cm
Szélessége (44 - 127 cm)
-tól/tõl -ig cm
Hossza (30 - 55 cm)
-tól/tõl -ig cm
Telefonos rendelés
+36 1 550 7605
Hé-Csü:
8:00 - 18:00
Pé:
8:00 - 18:00
Írjon nekünk
Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására


Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu