Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.
Ingyenes kézbesítés 120 000 Ft felett
45 052 db bútor raktáron
Termék visszaküldése 60 napon belül
Megjelenítve 1 - 30 (105 termékből)

A helyes ülés nagyon fontos megelőzésként, hogy ne tapasztaljanak kellemetlen egészségügyi problémákat. Ha fáj a nyaka, szúr a háta vagy bizsereg a lába, akkor valami nincs rendben. A háttámlának folyamatosan érintkeznie kell a gerinccel, amely folyamatos nyomást fejt ki, és az ülőrész nem nyomódhat a térdgödrökbe. Az ülésnek keményebbnek, lekerekítettnek és anatómiai formájúnak kell lennie. A burkolat könnyen karbantartható és kopásálló. Választhat textil, bőr/eko bőr vagy háló közül, mely kiváló szellőzést biztosít. A kárpitozás elterjedt, különösen a nagy cégeknél. Melegebb, mint a háló, és rendszeres használat mellett sokáig kitart. Sokkal nagyobb szín- és dekorspektrumot kínál. Maga a szék szerkezete általában műanyagból készül (ebben az esetben a szék könnyebb, de kevésbé tartós és kisebb teherbírású is), vagy fém szerkezetű (a szék erősebb, stabilabb, nagyobb teherbírás, de nehezebb is).

iroda picture 0

Irodai szék vagy irodai fotel? A különbség a felépítésükben van. A székek általában több beállítási lehetőséggel rendelkeznek. Könnyebbek és légáteresztőbbek. A fotelek általában masszívabbak, szélesebb és masszívabb tartórésszel rendelkeznek, és első pillantásra kényelmesebbek. Mivel kevesebb beállítási lehetőséggel rendelkeznek, ez nagyban függ attól, hogy a szék kialakítása illik-e az alakjához

Az, hogy melyik irodai széket választja, attól is függ, hogy hány órát tölt az íróasztalnál.

Kevesebb, mint 8 óra - ha nem tervezi, hogy a teljes munkanapot a széken tölti, vagy ha dizájndarabot keres belső teréhez, a székhuzat megjelenése és anyaga fontosabb szempont lesz az Ön számára.

8 óra - ha a széket klasszikus 8 órás munkaidőre szánják, válasszon megfelelő ergonómiai jellemzőkkel rendelkező irodai székeket. Inkább válasszon karfás székek közül, hogy tehermentesítse a kezét és a gerincét. A magasságállítás és a rugalmas háttámla szintén fontos. Kerülje el azokat a székeket, amelyek nem támasztják meg a hátát, amikor előre dől.

Több mint 8 óra – ha a széken ülve nem munkavégzés céljából, pl. a számítógépes játékok miatt, akkor megéri a befektetést. Válassza ki azt a modellt, amelyik a legmegfelelőbb az Ön számára a fent említett szempontok mindegyikében, és ezzel elkerülheti a gerinc túlterhelését. Javasoljuk, hogy olyan modelleket keressen, amelyek fejtámlával is rendelkeznek.

iroda picture 0

Ár
-
Ft
Színek
  Barna
  Bézs
  Dió
  Fehér
  Fekete
  Kék
  Lila
  Narancs
  Piros
  Rózsaszín
  Sárga
  Szürke
  Zöld
  több szín
Méret
Magassága (43 - 135 cm)
-tól/tõl -ig cm
Szélessége (35 - 91 cm)
-tól/tõl -ig cm
Hossza (35 - 75 cm)
-tól/tõl -ig cm
Telefonos rendelés
+36 1 550 7605
Hé-Csü:
8:00 - 18:00
Pé:
8:00 - 18:00
Írjon nekünk
Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására
60 napos garancia

Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu