Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.
Ingyenes kézbesítés 120 000 Ft felett
45 054 db bútor raktáron
Termék visszaküldése 60 napon belül
Megjelenítve 1 - 30 (287 termékből)

Az asztal kiválasztását azonban három kulcskérdésnek kell megelőznie:

 1. Ki fogja használni az asztalt? Fiatalabb felhasználónak egy kisebb asztal is elegendő, míg egy diáknak egy nagyobb munkalap is hasznos lehet. Minél többet használjuk az asztalt, annál nagyobbnak kell lennie, tárolóhellyel kiegészítve. Nálunk választhat - jobb oldali szekrényes asztalok, bal oldali szekrényes vagy oldalsó szekrényes asztalok közül.

PC- és íróasztalok picture 0

 1. Mennyi hely áll rendelkezésre az asztal számára? Mérete és kialakítása az asztal számára kijelölt helytől függ. Ha a szoba minden milliméterével foglalkozik, gondolja át, hogy egy sarokasztal segít-e. Gyönyörűen "működik" a gyakran kihasználatlan helyekkel és azoknak is ideális, akiknek íróasztalra is szükségük van tanuláshoz vagy papírmunkához.
 2. Hogyan lesz díszítve az asztal körüli belső tér? Válasszon olyan dekorációt és asztali anyagot, amely illeszkedik a szoba általános stílusához. Bár továbbra is érvényesülnek a különféle fadekorok, találhatunk benne tiszta barna, népszerű fehér, univerzális fekete vagy más színű asztalokat is. Csak vigyázzon, nehogy a minta elvonja a figyelmét a munkájáról. A népszerű fafelületek a következők: tölgy, sonoma tölgy, bükk és sötétebb cseresznye

Hogy a technikai berendezések ne taszítsa ki a Önt a helyéről! Az asztal kiválasztása ne csak a helyiség térbeli lehetőségeitől függjön, hanem attól is, hogy milyen méretű felszereléseket fog ráhelyezni. Ha csak laptopot fog használni, valószínűleg nem lesz szüksége tágas íróasztalra. Asztali számítógéphez viszont érdemes olyat választani, amely számos további funkcióval és tartozékkal rendelkezik, mint például a monitor megemelt állványa, kihúzható polcok a billentyűzethez és az egérhez, valamint egy hely a számítógépház számára. jó szellőzés, valamint kábelkivezetés.

A munkalap minimális mérete 120 x 80 cm legyen. Akár csak rövid időt tölt az íróasztalánál, akár napi 8 órát, a megfelelő magasság elengedhetetlen. Az asztalnál ülni nem természetes testhelyzet az emberi test számára. Az ideális 70-80 cm. A szék ülőfelülete és a munkalap felső része közötti rés betartása 22-31 cm legyen. Nem kevésbé fontos gondolni arra, hogy a monitor vagy laptop legalább 60 cm távolságra legyen a szemtől.

Lehetőség szerint válasszon nagyobb asztalokat, hogy idővel minden igényt kielégítsenek, és elegendő helyet biztosítsanak a fontos kiegészítőknek.

PC- és íróasztalok picture 0

Az íróasztal elhelyezése nemcsak a teljesítményre, hanem az egészségére is nagy hatással lehet. Ha az asztalt az ablak felé tájolja úgy, hogy munka közben kifelé nézzen, az nem teljesen ideális megoldás. Könnyen elterelheti a figyelmét a külső események anélkül, hogy teljesen tudatában lenne ennek. Ha hátát az ablaknak helyezi, az besugározza a monitort, ami megterhelheti a látását. Ha azt tervezi, hogy háttal az ajtónak ül, egy idő után tudat alatti bizonytalanságérzet zavarhatja meg, amikor nem tudja, mi történik Ön mögött. A legjobb megoldás az, ha az asztalt az ajtótól átlósan helyezzük el. Ideális esetben kellően távoli fal van ön mög ablak nélkül, és tökéletes rálátása van a helyiségben zajló eseményekre, biztonságban érzi magát és nyugodtan dolgozhat.

Az alapoktól kezdi berendezni a munkahelyét? Talán talál egy ergonomikus és dizájnos irodai széket vagy asztali lámpát is, amely kiemeli az asztal általános kialakítását. Nem szabad megfeledkezni a kellő tárhelyről sem, amiben állványok, kisszekrények, asztal feletti polcok, vagy különféle kisebb szekrények segíthetnek.

Ár
-
Ft
Színek
  Barna
  Bézs
  Bükk
  Cseresznye
  Dió
  Éger
  Erdei fenyő
  Fehér
  Fekete
  Fém
  Kék
  Kőris
  Lila
  Lucfenyő
  Narancs
  Piros
  Rózsaszín
  Sárga
  Szilva
  Szonoma t.
  Szürke
  Tölgy
  Wenge
  Zöld
  További színek
  több szín
Méret
Magassága (22 - 196 cm)
-tól/tõl -ig cm
Szélessége (40 - 240 cm)
-tól/tõl -ig cm
Hossza (2 - 176 cm)
-tól/tõl -ig cm
Telefonos rendelés
+36 1 550 7605
Hé-Csü:
8:00 - 18:00
Pé:
8:00 - 18:00
Írjon nekünk
Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására


Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu