Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.
Ingyenes kézbesítés 120 000 Ft felett
44 771 db bútor raktáron
Termék visszaküldése 60 napon belül
Legkeresettebb termékeink
Méretek: x x cm
279 900 Ft
Méretek: x x cm
279 900 Ft
Méretek: x x cm
210 900 Ft
Méretek: x x cm
251 900 Ft
Méretek: x x cm
375 900 Ft
Méretek: 74 x 135 x 80 cm
200 900 Ft
Méretek: 74 x 135 x 80 cm
189 900 Ft
Méretek: 75 x 110 x 70 cm
60 900 Ft
Méretek: 74 x 120 x 75 cm
167 900 Ft
112 900 Ft
Megjelenítve 1 - 30 (68 termékből)

A széthúzható étkezőgarnitúrák az étkezőasztalon és a székeken kívül más, azonos kialakítású bútorokat is tartalmaznak. Ha egységes stílusban szeretné berendezni étkezőjét, a bővített étkezőgarnitúrák nagyban leegyszerűsítik a munkáját. Belátása szerint hozzáillő komódot, vitrint, polcot vagy tükröt szerelhet a szobába.

Mire kell figyelni az étkezőgarnitúra kiválasztásakor?

  1. Helyek száma: Magának a készletnek a méretei a háztartásban élők számán alapulnak. Ha ketten vannak, és egy kétüléses étkezőgarnitúra mellett dönt, nehéz lesz helyet találni a harmadiknak. Egy négyszemélyes szükségtelenül nagynak tűnhet. Itt azonban lehet játszani a formákkal – egy kerek asztal több helyet kínál, és nem foglal sokkal több helyet. Élvezheti a barátok vagy a család esetleges látogatását is. Nagyobb családok számára 5 vagy 6 személyes szett is megtalálható kínálatunkba.
  2. Elhelyezés: Étkezőhely kijelölése nehéz feladat, főleg kis belső térben. Szerencsére a konyha sarkában mindig van legalább egy kis hely, amit ki lehet használni. A helynek könnyen el kell fogadnia az asztal szélességét, valamint az oldalsó két széket. Hacsak nem egy másik ülésre gondol a fejnél, az asztal átmenő oldala ne hagyjon kevesebb helyet 35 centiméternél.
  3. Anyag: Az étkezőgarnitúrák gyakran két anyag kombinációjából állnak. Leggyakrabban fával és fémmel, vagy fával és kárpittal találkozunk. Nálunk választhat a világos árnyalatok közül, valamint a sötétek közül is. Ez természetesen az Ön preferenciáitól függ. Különösen népszerűek a fehér étkezőgarnitúrák vagy a szonoma tölgyfa dekor kellemes hangulata.


A klasszikus ülőalkalmatosság alternatívája az olyan étkezőgarnitúra, amelyben székek helyett egy pad található. Egy olcsó étkezőgarnitúra sarokpaddal helyet takarít meg a konyhában, de a pénztárcáját is. Nagyon kicsi előregyártott konyhába is alkalmas.

Ár
-
Ft
Méret
Magassága (74 - 78 cm)
-tól/tõl -ig cm
Szélessége (70 - 135 cm)
-tól/tõl -ig cm
Hossza (50 - 200 cm)
-tól/tõl -ig cm
Telefonos rendelés
+36 1 550 7605
Hé-Csü:
8:00 - 18:00
Pé:
8:00 - 18:00
Írjon nekünk
Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására
60 napos garancia

Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu