Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.
Ingyenes kézbesítés 120 000 Ft felett
44 771 db bútor raktáron
Termék visszaküldése 60 napon belül
Legkeresettebb termékeink
Méretek: 180,5 x 50 x 20 cm
64 900 Ft
Méretek: 127 x 85 x 20 cm
59 900 Ft
Méretek: 65 x 75 x 36,8 cm
42 900 Ft
Méretek: 85 x 80 x 27 cm
29 900 Ft
Méretek: 127 x 96 x 37 cm
27 900 Ft
Méretek: 35 x 60 x 28 cm
16 900 Ft
Cipőtároló Adita Typ 1 Raktáron > 5 db
Méretek: 30 x 72 x 26 cm
9 900 Ft
Cipőtároló Fatola Raktáron > 5 db
Méretek: 45 x 60 x 24 cm
14 900 Ft
Cipőtároló Filio Raktáron > 5 db
Méretek: 175 x 100 x 27 cm
10 900 Ft
Cipőtároló Dakera Raktáron > 5 db
Méretek: 109 x 30.5 x 29 cm
25 900 Ft
Megjelenítve 1 - 30 (139 termékből)

Mi alapján válasszunk?

  1. Mélység: legyen elég mély (többnyire 35-40 cm), hogy a cipőnek ne kelljen meghajolnia, szorítani, deformálódni benne. Kisebb helyekre egy felhajtható cipőtartó alkalmas, ami viszont kisebb mélységű (17 cm-től).
  2. Szellőzés: elengedhetetlen, ezért a cipőtárolót nem szabad teljesen lezárni. Leggyakrabban a hátulja perforált vagy olyan részekből áll, amelyekben nagy hézagok vannak, vagy a felhajtható modelleknél nagyobb hézagok vannak az elülső zárás között.
  3. Moshatóság: az egyszerű tisztítás biztosítja a csomagtartó praktikus használatát. Mert gyakran nedves vagy koszos cipőket tárolnak benne.
  4. Méret: válassza ki a cipőtárolót aszerint, hogy hány cipőt kell elhelyeznie benne. Praktikusak a kiegészítő fiókok a cipőkrémeknek, cipőknek stb.
  5. Pad: a nagyobb kényelemről a cipők felhúzásakor egy olyan cipőtároló gondoskodik, melynek a felső részére rálehet ülni.

Cipősszekrények picture 0

Ami az anyagot illeti, a fa cipőtárolók továbbra is népszerűek. Különösen népszerűek a fehér változatok és a szonoma tölgy dekor. Karbantartásuk nagyon egyszerű - egyszerűen törölje le őket egy nedves ronggyal. Azonban olyan cipőtárolót válasszunk, amelynek szélei speciális műanyag szalaggal vannak kezelve (ún. ABS él), ami jobban ellenáll a víznek és a nedvességnek.

A műanyag cipőtárolók népszerűek alacsony áruk és rugalmasságuk miatt. Ideálisak ideiglenes cipőszekrénynek, de nem biztos, hogy teljesen alkalmasak hosszú távú megoldásra, különösen a stabilitás és a teherbírás miatt. A fém cipőtartók is olcsóbb alternatívát jelentenek, de stabilabbak.

Cipősszekrények picture 0

A cipőtartók a cipők tárolási módjában is különböznek:

  1. A polcos cipőtárolók bevált klasszikusok. Nagyszámú cipő elfér bennük még dobozokkal is, amit minden bizonnyal nem csak a magasvsarkú cipők szerelmesei, hanem a tornacipőgyűjtők is értékelni fognak. Nem minden darab készült mindennapi viseletre, így az eredeti dobozában lesz a legjobb a polcon. Nagy előnye a polcok magassági állíthatósága, ami azt jelenti, hogy bennük könnyedén tárolhatja a magasabb cipőket, például csizmákat.
  2. A billenő ajtós cipőtartók a leggyakrabban használtak közé tartoznak. Óriási előnyük, hogy kis helyet igényelnek. A cipőket függőlegesen tárolják ezekben a cipőtárolókban, így a mélységük csak 17 cm lehet. Emiatt instabilok, ezért gyakran a falhoz rögzítik, és nem alkalmazkodnak magasabb cipőhöz.
  3. Modern akasztórendszerek: legismertebb formájuk a mennyezetre erősített teleszkópos rúd, melynek kerülete mentén „kiemelkedések” vannak, amelyekre cipőket akasztanak. Az így elhelyezett cipők nagyon jól szellőznek. A legnagyobb hátrány a cipők elrejtésének lehetetlensége, ami azt jelenti, hogy beporosodhatnak. Optikailag is csökkentik a teret, mivel nem rejtik el a cipőket zárva és a cipősdobozba rejtve.

Ha társasházban él, ahol minden négyzetcentiméter értékes, akkor egy keskeny cipőtartó megfelelő lesz. Helyet takarít meg egy szűk előszobában, ugyanakkor lehetővé teszi a cipők könnyű elérését. A bejárati ajtó mellett található cipőtartó egyben komódként is szolgál, ahol tárolhatja pénztárcáját vagy kulcsait. Ha nagy családról van szó, akkor jól jön egy széles cipőtároló, amelybe több pár cipő is belefér. Mivel gyakran kevés a természetes fény az előszobában, ezért stílusos állólámpákat ajánlunk, amelyek nem csak a teret világítják meg, hanem kiegészítik a terem teljes hangulatát. Ha nincs elég ideje az előszobabútor egyes elemeinek kiválasztására, nyúljon a kész előszobagarnitúrákhoz, melyek szerves részét képezik nemcsak a cipőtartó, hanem a gardrób, a tükör és az akasztó is.

Ár
-
Ft
Méret
Magassága (30 - 199 cm)
-tól/tõl -ig cm
Szélessége (31 - 120 cm)
-tól/tõl -ig cm
Hossza (16 - 45 cm)
-tól/tõl -ig cm
Telefonos rendelés
+36 1 550 7605
Hé-Csü:
8:00 - 18:00
Pé:
8:00 - 18:00
Írjon nekünk
Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására
60 napos garancia

Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu