Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.
Ingyenes kézbesítés 120 000 Ft felett
45 052 db bútor raktáron
Termék visszaküldése 60 napon belül
Legkeresettebb termékeink
Méretek: 75 x 215 x 78 cm
192 900 Ft
Méretek: 75 x 197 x 78 cm
178 900 Ft
Méretek: 89 x 204 x 90 cm
226 900 Ft
Méretek: 91 x 221 x 90 cm
260 900 Ft
Méretek: 71-85 x 275 x 225 cm
629 900 Ft
Méretek: 70 x 150 x 85 cm
158 900 Ft
Kétszemélyes kanapé Heze Raktáron > 5 db
Méretek: 63 x 140 x 78 cm
118 900 Ft
Méretek: 90 x 195 x 88 cm
221 900 Ft
Méretek: 95 x 194 x 86 cm
163 900 Ft
Méretek: 95 x 194 x 86 cm
163 900 Ft
Megjelenítve 1 - 30 (531 termékből)

Új kanapé kiválasztásakor először mérje fel a helyiséget, és tervezze meg, hová kerül az új bútor. A kanapé alakját igazítsa a hely méretéhez és a háztartásban élők számához. Nyugodtan válasszon U- vagy L-alakú ülőgarnitúrákat a nagy terekhez, az egyszerű heverőket és kanapékat a kisebbekhez. Vegye figyelembe az állítható kar- és fejtámlák lehetőségét is. Az ülés és a lábak magassága is fontos. Valaki a kényelmes alacsony ülést részesíti előnyben félig fekvő helyzetben, míg valaki a magasabb és keskenyebb ülést, ahonnan könnyebben felkel.

A kanapék típusai

Szereti a minimalizmust, és több helyet szeretne egy kis lakásban? Egy összecsukható két- vagy háromüléses kanapé tárolóhellyel a megfelelő választás az Ön számára. Az összecsukható kanapékat aszerint osztjuk fel, hogy alkalmi alvásra vagy mindennapi használatra alkalmasak. A mindennapi alváshoz használt kanapé ne legyen túl puha, szerkezete legyen elég erős és stabil. A kárpitoknak és a varratoknak is erősnek és tartósnak kell lenniük. Egy jó minőségű összecsukható kanapé akár két felnőtt számára is elfér.

Szeret provokálni a modern dizájnnal, és nem áll ellen a különböző merész színeknek sem? Talán egy vonzó 3 személyes mintás párnákkal, vagy egy kellemesen lekerekített dupla fotel vonzza majd a szalonjában vagy a váróteremben. Nagyobb nappalija van, és olyan ülőgarnitúrára van szüksége, amelyen kényelmesen elfér az egész család vagy a barátok? Tekintse meg a sarokgarnitúrák vagy az U alakú kanapék kínálatát A bőrből és ökobőrből készült luxus kanapék a legnagyobb ínyencek igényes igényeit is kielégítik.

A kárpitanyag ellenállását ciklusokban adjuk meg (ez a henger fordulatszáma az anyagon). Rendszeres otthoni használatra 15 000-25 000 ciklus az alap.

Hogyan válasszuk a ki a megfelelő kanapét?

Hagyjon elegendő időt arra, hogy átgondolja egy új kanapé kiválasztását, mert az még évekig Önne lesz. Fejben döntse el, hogy zsámolyt vagy kényelmes fotelt is szeretne a kanapéhoz, vagy inkább egy nagyobb ülőgarnitúrát.

A kanapé kiválasztásakor nézze meg annak megjelenését. A bőr kanapé könnyebben tisztítható, de karcolások láthatók rajta, és egy idő után hámlani kezdhet. A szövet ülőkét különböző vegyszerekkel vagy veréssel tisztíthatja, de könnyen belefolynak az italok és azonnal csúnya foltok keletkeznek a felületen. Az is fontos, hogy az ülésszerkezet tömör fából vagy forgácslapból készül-e. Például attól is függ, hogy csikorog-e.

Egyesek számára fontos szempont a választásnál az kanapé összecsukhatósága és az, hogy van-e benne tárolóhely is. Ha gyakran jönnek látogatói hétvégenként, vagy nagy család vagy, akkor biztosan értékelni fogja a kanapé összecsukásának lehetőségét. A kialakított terület pihenésre, alvásra, de közös szórakozásra is szolgál majd. A tárolóhellyel rendelkező kanapék megkönnyítik a szekrények, polcok dolgát.

Ne felejtse el a kanapét a nappali belső teréhez igazítani, vagy fordítva, a csillárt, dohányzóasztalt vagy komódot a kanapé stílusához.

Ha korlátozott a költségvetése, és elsősorban olcsó kanapékat keres, akkor kiárusjtás kategóriánkban például megfizethető modellek széles választékát találja. Sok ülőgarnitúránk ingyenes kiszállítással rendelkezik. Ha nem bánja, hogy a kanapé keveset használt, kicsomagolt vagy felújított, akkor semmiképp se hagyja ki a bazár kategóriánat.

Ár
-
Ft
Színek
  Barna
  Bézs
  Bükk
  Dió
  Éger
  Erdei fenyő
  Fehér
  Fekete
  Kék
  Lila
  Meggy
  Narancs
  Piros
  Rózsaszín
  Sárga
  Szonoma t.
  Szürke
  Tölgy
  Wenge
  Zöld
  További színek
  több szín
Méret
Magassága (7 - 140 cm)
-tól/tõl -ig cm
Szélessége (40 - 420 cm)
-tól/tõl -ig cm
Hossza (40 - 304 cm)
-tól/tõl -ig cm
Telefonos rendelés
+36 1 550 7605
Hé-Csü:
8:00 - 18:00
Pé:
8:00 - 18:00
Írjon nekünk
Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására
60 napos garancia

Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu