Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.
Ingyenes kézbesítés 120 000 Ft felett
44 055 db bútor raktáron
Termék visszaküldése 60 napon belül
Megjelenítve 1 - 30 (32 termékből)

A klasszikus emeletes ágy két, többnyire egyforma méretű ágyból áll, amelyek egymás fölött helyezkednek el. Legtöbbször 80x200 cm-es vagy 90x200 cm-esek. A felső ágyhoz létra vezet, mely egyes ágytípusoknál az ágy bal vagy jobb oldalára is felszerelhető. Az emeletes ágy védőfalakkal rendelkezik, amelyek megóvják a gyermekeket az ágyból való kieséstől. Az ilyen gyermekágy biztonságos és nincs éles széle.

A többtagú családok is kaphatnak nem szabványos emeletes ágyakat, amelyek szintén a normál ágykínálat részét képezik. Ezek az ágyak abban különböznek egymástól, hogy az alsó ágy szélesebb, így akár három személy számára is helyet biztosítanak. Három gyerek tud aludni egy ilyen ágyon. Kisebb lakás és helytakarékosság esetén egy ilyen emeletes ágy szolgálja az egygyermekes szülőket.

Vannak olyan kihúzható ágyak is, ahol a második ágy az első alá helyezhető (fiókelv). Néhány emeletes ágy is rendelkezik ezzel az elvvel, ami ismét három teljes méretű ágy számára teremt helyet.

Ezek azonban három magassági szinten helyezkednek el. Az alsó kihúzható ágyon a tárolófiókok is elrejthetők a kerekeken. A legalsó ágyba tolva nagyobb, szabad tér keletkezik a szobában a játékhoz.

Helyhiány esetén ügyeljen az ágyak tárolóhelyeire, vagy válasszon emeletes ágyak kínálatából, melyek alatt egy PC asztallal vagy szekrényekkel ellátott munkaterület található. Az ágyhoz létra vagy mini lépcső vezet, mely komódként is használható. Egy ilyen rendszer egy iskolaköteles gyermek számára alkalmas. Így teret teremt a tanuláshoz és a játékhoz.

Ha még mindig nem biztos abban, hogy melyik ágy a legmegfelelőbb az Ön számára, tekintse meg az ágyválasztási útmutatót. Ha korlátozott a költségvetése, és elsősorban olcsó, egyszemélyes ágyakat keres, kiárusítás kategóriánkban megfizethető modellek széles választékát találja nagyszerű felszereltséggel. Ha Önnek megfelel egy keveset használt, kicsomagolt vagy megjavított egyszemélyes ágy, semmiképpen ne hagyja ki bazár kategóriánkat..

Ár
-
Ft
Méret
Magassága (110 - 228 cm)
-tól/tõl -ig cm
Szélessége (87 - 255 cm)
-tól/tõl -ig cm
Hossza (96 - 254 cm)
-tól/tõl -ig cm
Telefonos rendelés
+36 1 550 7605
Hé-Csü:
8:00 - 18:00
Pé:
8:00 - 18:00
Írjon nekünk
Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására


Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu