Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.
Ingyenes kézbesítés 120 000 Ft felett
44 771 db bútor raktáron
Termék visszaküldése 60 napon belül
Legkeresettebb termékeink
Méretek: 110 x 30 x 31 cm
42 900 Ft
33 900 Ft
38 900 Ft
Mosógép szekrény Nariel Raktáron > 5 db
Méretek: 190 x 64 x 30 cm
29 900 Ft
Méretek: 190 x 64 x 30 cm
29 900 Ft
Méretek: 190 x 64 x 31,8 cm
50 900 Ft
Méretek: 60 x 50 x 25 cm
23 900 Ft
Méretek: 61 x 20 x 45 cm
36 900 Ft
Méretek: 61 x 20 x 45 cm
36 900 Ft
Mosógépszekrény Lakia (fehér) 5-12 munkanapon belül szállítjuk
Méretek: 183 x 64 x 30 cm
29 900 Ft
Megjelenítve 1 - 30 (63 termékből)

Garnitúra vagy egyedi darabok? Ha egy magányos darabot keres, akkor könnyebb választása van. Nem kell azt nézni, hogy a kiválasztott szekrényhez kínál-e a gyártó ugyanabban a dekorban más darabokat, és mindegyik elfér-e az Ön fürdőszobájában. Ha mindent egy kivitelben szeretne, válasszon egy készletet a mosdó alatti szekrény alapján.

Fürdőszobák picture 0

Ami az anyagot illeti, általában fából készült fürdőszobabútorokkal, laminált vagy farostlemez bútorokkal találkozhatunk. Egyes szekrényeknél ez is műanyag, fém, sőt üveg is. A kevésbé tartós fákat vízálló lakk-, máz- vagy viaszréteggel kell kezelni. A bútor belsejének ugyanilyne kezeléssel kell készülnie. Kiválasztáskor ügyeljen arra, hogy hová helyezi el a szekrényt. Ha rendszeresen vízzel fog találkozni, válasszon olyan felületkezelést, amely nagyon vízálló. Fókuszáljon a zsanérok és sínek vasalatainak tartósságára és korróziógátló felületére is.

Minden darab alapfelszereltsége a polcok és rekeszek, vagy fiókok. Gondolja át, hogyan fog megfelelni Önnek a szekrények belső elrendezése. Például a törülközőknek lehetnek egy polcon is, kis kozmetikumokhoz pedig nagyobb számú kisebb rekesz vagy fiók megfelelő.

Fürdőszobabútorok esetében megkülönböztetünk függesztett és szabadon álló típusokat. A függő bútoroknak nincs támasztó lába, így könnyen tisztítható alatta a padló. Ha több víz ömlik a padlóra, nem történik vele semmi. De a hátránya a bonyolultabb összeszerelés lehet.

Fürdőszobák picture 0

A mosdó alatti szekrények nem csak magának a mosdóa tárolására szolgálnak. Belső terüket a napi használatban lévő higéniai eszközök tárolására használhatjuk. Felakaszthat egy további szekrényt a falra,vagy hozzáadhat egy magas álló szekrényt, amely extra tárolóhelyet bitosít, és amely kiegészíti az általános belső teret. A tükör minden fürdőszobában kötelező. Nemcsak felöltözünk előtte, hanem a teret is világosabbá teszi, nagyítja. Önön múlik, hogy külön tükröt választ, vagy a teljes fürdőszobagarnitúrához nyúl, amely azt már tartalmazza.

A mosógép feletti szekrénnyel még egy kis fürdőszobában is helyet takaríthat meg. Ez a bútor tökéletes helyet biztosít a mosógépnek, de a felette lévő tárolópolcoknak is, amelyek további tárhelyet biztosítanak Önnek.

Ár
-
Ft
Színek
  Fehér
  Fekete
  Piros
  Szonoma t.
  Tölgy
  Wenge
  több szín
Méret
Magassága (14 - 190 cm)
-tól/tõl -ig cm
Szélessége (20 - 100 cm)
-tól/tõl -ig cm
Hossza (11 - 82 cm)
-tól/tõl -ig cm
Telefonos rendelés
+36 1 550 7605
Hé-Csü:
8:00 - 18:00
Pé:
8:00 - 18:00
Írjon nekünk
Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására
60 napos garancia

Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu