Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.
Ingyenes kézbesítés 120 000 Ft felett
44 771 db bútor raktáron
Termék visszaküldése 60 napon belül
Megjelenítve 1 - 30 (232 termékből)

A modern rugós ágyak nem csak szépek, de praktikusak is. Az ágy méretei 180x200 cm-esek, de 160x200 cm-es méretben, vagy egyszemélyes ágyként 80x200 és 90x200 cm-es méretben is kaphatók. A Boxspring rugós rendszerű ágyalapból, masszív fejtámlából és ágylábakból áll. Az alsó részen egy nagy, két részre osztott tárolóhelyet rejtenek, amiben például ágyneműt, szezonális cikkeket, takarókat vagy párnákat tárolhatsz. Az ágyban két nagy matrac vagy egy beépített rácson elhelyezett közös matrac és egy masszív fejtámla található. A matracok tetejére egy további felsőmatrac kerül. Ennek a kombinációnak köszönhetően a rugós ágy ára magasabb lehet. A kényelmes 50-70 cm-es ágymagasság idősebbek számára is megfelelő.

Miről ismeri fel a boxspring ágyat?


  1. exkluzív dizájn
  2. magas ágy 50-70 cm
  3. kényelmes többrétegű fekvőfelület  
  4. tárolóhely


Kényelem, luxus és egy valóra vált álom, ezek az amerikai rugós ágyak. Ezek az ágyak a franciaágy ideális változatai nem csak családi házban, hanem modern lakásban is. Válasszon ugyanolyan modern stílusú bútorokat az ágyhoz. Válasszon egységes stílusú gardróbot, éjjeliszekrényt, komódot, de akár hálószoba világítást is. Ha nem tudja, hogyan válassza ki az ágyához megfelelő éjjeliszekrényt, ebben is tudunk tanácsot adni.

A boxspring ágy minden bizonnyal kielégíti az Ön elvárásait. Válasszon széles kínálatunkból a különböző anyagok és színváltozatok közül. Ha olcsó ágyakat keres, akkor kiárusítás és bazár kategóriában talál kedvező árú rugós ágymodelleket.


  • boxspring
Ár
-
Ft
Méret
Magassága (47 - 125 cm)
-tól/tõl -ig cm
Szélessége (120 - 234 cm)
-tól/tõl -ig cm
Hossza (203 - 228 cm)
-tól/tõl -ig cm
Telefonos rendelés
+36 1 550 7605
Hé-Csü:
8:00 - 18:00
Pé:
8:00 - 18:00
Írjon nekünk
Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására
60 napos garancia

Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu