Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.
Ingyenes kézbesítés 120 000 Ft felett
45 312 db bútor raktáron
Termék visszaküldése 60 napon belül
Legkeresettebb termékeink
Méretek: 81 x 126 x 100 cm
135 900 Ft
Méretek: 75 x 215 x 78 cm
178 900 Ft
Méretek: 75 x 197 x 78 cm
164 900 Ft
Méretek: 75 x 197 x 78 cm
169 900 Ft
Méretek: 89 x 204 x 90 cm
215 900 Ft
Méretek: 91 x 221 x 90 cm
247 900 Ft
Méretek: 70 x 150 x 85 cm
151 900 Ft
Méretek: 75 x 314 x 153 cm
310 900 Ft
Méretek: 85-90 x 232 x 144 cm
214 900 Ft
Méretek: 76 x 227 x 142 cm
174 900 Ft
Megjelenítve 1 - 30 (467 termékből)

A legnépszerűbb kanapéhuzatok a mikroszálas, bársonyos vagy bolyhos ülőgarnitúrák. Ezeket a szöveteket lágyságuk jellemzi, és általában rövid szálúak. A gyártás módjában és funkcióiban különböznek egymástól. Például a mikroplüss teflon kezeléssel rendelkezik, amely taszítja a vizet, a pelyhes nagyon kopásálló, a mikroszálas pedig légáteresztő, ellenáll a foltosodásnak és jól tartja formáját.

A strukturált melíres szövetek, például az epinglé, a zsenília és a boucle szintén népszerűek. Közös jellemzőjük az egyfajta strukturált felület. A különbség a szál sűrűsége és szilárdsága. Például a zsenília puha, szinte bársonyszerű, de a boucle felülete érdes és csomós.

Ha házi kedvence van otthonában, gondoljon teflon és hidrofób felületkezelésű, vastagabb és erősebb anyagú ülések vásárlására.

Levehető huzatot vagy takarót is vásárolhat az ülőrésszel az új kanapéhoz. Ha egy kanapén szeretné elhelyezni a család állatait, válasszon széthúzható kanapék vagy sarokgarnitúrák közül.

A kárpit nem csupán a kanapé favázára borított szövet. Különféle, egymással összefüggő anyagok több rétegéről van szó. Általában afedőszövet alatt nem szőtt anyagok, majd az ülésvázra PUR hab, rugók és fújtatók vannak rögzítve.

Új szövet kanapé kiválasztásakor ügyeljen a Martindale minőségére. A szövet kopásállóságának meghatározásáról van szó. Megmutatja, hogy az anyag mennyi ideig ellenáll a kopásnak, fényes foltoknak, és milyen erősek az egyes szálak, amelyekből az anyag szőtt. A 30 000 és 40 000 közötti Martindale értékű kárpitszövet rendkívül tartósnak számít.

A szövetek egyéb tulajdonságai, amelyekre figyelni kell:

- rezisztencia a foltokkal szemben

- színtartósság

- szakító és varratszilárdság

- felületkezelések, mint pl vízhatlanság, könnyű tisztítás

Válasszon a szövet sarokkanapék, vagy U-alakú szövet kanapék vagy kisebb két- vagy háromszemélyes kanapék széles választékából. Ne hagyja figyelmen kívül a kiárusítás vagy bazár kategóriánkat, ahol olcsó kanapékat találhat kedvező áron.

Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására
60 napos garancia

Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu