Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.
Ingyenes kézbesítés 120 000 Ft felett
44 055 db bútor raktáron
Termék visszaküldése 60 napon belül
Megjelenítve 1 - 30 (129 termékből)

Egy nagy matrac vásárlásával elkerülheti a matracok közötti rést, ami enyhe kényelmetlenséget okoz. Azonban ha két matracot használ, a köztük kialakult rést egy fedőmatraccal is elrejtheti.

200 x 180 cm picture 0

A 180x200 cm-es luxusméret masszív franciaágyakhoz használható, például boxspring ágyak esetében.. Egy nagy, 180x200 cm-es matrac akkor is előnyös lesz az Ön száméra, ha úgy döntöt, hogy kisgyermeke is Önnel fog aludni. Egy ilyen matracon három kisebb ember is nyugodtan aludhat. A közös matrac hátránya a keménységi foka, ami nem biztos, hogy minden partnernek megfelel. A matrac keménysége legfeljebb 5 fokozatú lehet, ahol az 1 a legpuhább, az 5 pedig a legkeményebb matracot jelöli. Ha mindkét partnerne súlyfelesleggel rendelkezik, akkor a T5 jelzésű kemény matrac megfelelő lesz számukra. Karcsúbb embereknek a puha T1/T2 és közepes keménységű T3/T4 matracokat ajánljuk. Azok számára, akik leggyakrabban oldalt vagy hason alszanak, a közepesen kemény matracok ideálisak.

Ha Ön vagy a partnere egész évben allergiás a porrészecskékre és atkákra, mindenképp nézze meg a 140x200 cm-es antiallergén matracokat, vagy levehető antibakteriális huzattal ellátott, akár 90°C-on mosható matracokat.

Szeretné, ha új matraca a lehető legtovább kitartana? Élettartama többféleképpen meghosszabbítható. Például vásárolhat matracvédőt, hogy megakadályozza a folyadékok beszivárgását, ha inkább az ágyban reggelizik, vagy egy esti nassolás közben. Ha van egy régebbi, kifeküdt matraca, vagy egy új matracot szeretne sokáig jó állapotban tartani, akkor tekintse meg a felsőmatracok kínálatát, az ún. topperek 180x200 cm-es méretben is kaphatók. Az ágytakaró megvédi az egész ágyat és a matracot a szennyeződésektől, és megfelelő stílust kölcsönöz hálószobájának.

200 x 180 cm picture 0

A megfelelő ágyrács és a minőségi matrac kombinációjával királyi alvást érhet el hátfájás nélkül. Ha az ágya ágyráccsal és matraccal rendelkezik, meghosszabbítja az élettartamát, jó a szellőzése, ami megakadályozza a mikróbák és a penészgombák elszaporodását és javítja az alvás minőségét. Általában léces ágyrácsok a rugós matracokhoz illenek, míg a haszivacs matracok pedig lamellás ágyrácsokhoz passzolnak. A még nagyobb kényelemről az állítható ágyrácsok gondoskodnak, amelyekhez az egy nagy egészet alkotó monolit matracok a legalkalmasabbak. Ebben az esetben kerülje a rugós matrac használatát.

Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására


Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu