Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.
Ingyenes kézbesítés 120 000 Ft felett
45 054 db bútor raktáron
Termék visszaküldése 60 napon belül
Megjelenítve 1 - 30 (80 termékből)

Egyedi konyhabútor méretre, vagy kész konyhablokk? Az egyediek megfelelőek, ha atipikus formájú szobája van, vagy egyszerűen csak valami eredetit és az Ön preferenciáinak megfelelőt szeretne. Viszont lényegesen drágább, mint a kész konyhablokk. A kész vonalak kínálata széles a különböző anyagok, színek és fazonok tekintetében, így nem okoz gondot kiválasztani az Önnek legmegfelelőbbet. Külön megvásárolhat egy komplett készletet vagy egyes alkatrészeket (felső és alsó szekrényeket), és készíthet belőlük egy olyan sort, amely ideális lesz konyhájába, étkezőjébe.

Kiválasztás méretek szerint:

Mielőtt elkezdené egy adott modell kiválasztását, gondosan mérje meg azt a helyet, ahol a konyhabútor el lesz helyezve. Nálunk választhat 180 cm, 240 cm, 260 cm széles konyhákat, de atipikus méreteket is. Meg kell jelölni azt a helyet is, ahol a vízellátás és az elektromos csatlakozók találhatók. A mosogatógép a mosogató mellett legyen, a mosogató és a tűzhely között pedig legalább 80 centiméteres munkalap legyen.

Gondolja meg előre, hogy beépíthető vagy szabadon álló készülékeket szeretne. A beépített készülékek helyet foglalnak a szekrényekben, de polcokkal is helyettesítheti őket.

Kiválasztás forma szerint:

Az egyenes konyhák az alaptípusok. Ideálisak kisebb konyhákba vagy stúdiókba. A konyha két párhuzamos vonallal is osztható, amelyek között folyosót alakítunk ki. A hozzáférhetőség és a fiókok vagy ajtók nyithatósága miatt legalább 120 cm szélesnek kell lennie.

A sarokkonyhák lehetnek L- vagy U-alakúak.Nagyon praktikusak, mert egy ilyen térelrendezést könnyebben szét lehet osztani az egyes részekre. Például hely élelmiszer-feldolgozáshoz, mosogatógéphez és tárolóhely kisebb készülékek számára. A sarokkonyhák egy része sarokszekrények, amelyek segítenek a legtöbbet kihozni a helyiség méretéből – kihasználják azt a helyet, amely egyébként beleférne a teljes szerkezetbe.

Az moduláris konyhák megfelelő alternatívát jelentenek a teljes konyhai egységekhez. Moduláris megoldás, ahol az egyes szekrények külön vannak. Nagy előnye, hogy közvetlenül személyre szabhatja az alkatrészek elrendezését, és szükség esetén módosíthatja vagy kiegészítheti azokat. Ugyanakkor fokozatosan felépítheti és kiegészítheti a konyhát.

Választás szín és fényesség szerint:

Világos vagy sötét árnyalatok? A fehér konyhák továbbra is a legnépszerűbb klasszikusok. Tisztán néznek ki, megnyitják a teret, és könnyen kombinálhatók a körülöttük lévő színes elemekkel. Tökéletesen illeszkednek a modern és a vidéki provence-i stílushoz. Mindazonáltal, akár matt, akár fényes felülettel rendelkezik, a nyomatok és foltok megmaradnak, és láthatóak. Szerencsére magát a bútort megtisztítani nem nehéz, de gyakrabban kell elvégezni, mint más színekkel. Alternatív megoldás a bézs színű konyha, ahol a szennyeződés nem annyira látható. A sötétebb árnyalatok kedvelőinek a szürke vagy az elegáns fekete konyhákat ajánljuk.

Fényes vagy matt? Az egyik fő ok, amiért az emberek fényesett választanak, az a fényvisszaverő képessége. A szoba világosabbnak és nagyobbnak tűnik. Ezért kiváló választás kisebb konyhákba. Minél világosabb a szín, annál nagyobb a fényvisszaverődés. A matt konyhaszekrények legnagyobb előnye, hogy az ujjlenyomatok, karcolások és egyéb tökéletlenségek sokkal kevésbé észrevehetők. Még karcállóak is. Elnyelik a fényt, és nyugodtabb, kevésbé kifejező megjelenést eredményeznek.

Ha korlátozott költségvetéssel rendelkezik, és elsősorban olcsó konyhai egységeket keres, kiárusítás a katgóriában megfizethető modellek kínálatát találja nagyszerű felszereléssel.

Ár
-
Ft
Színek
  Bézs
  Éger
  Fehér
  Fekete
  Piros
  Szonoma t.
  Szürke
  Tölgy
  Wenge
  További színek
  több szín
Méret
Magassága (57 - 210 cm)
-tól/tõl -ig cm
Szélessége (120 - 424 cm)
-tól/tõl -ig cm
Hossza (29 - 60 cm)
-tól/tõl -ig cm
Telefonos rendelés
+36 1 550 7605
Hé-Csü:
8:00 - 18:00
Pé:
8:00 - 18:00
Írjon nekünk
Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására


Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu