Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.
Ingyenes kézbesítés 120 000 Ft felett
45 312 db bútor raktáron
Termék visszaküldése 60 napon belül
Legkeresettebb termékeink
Méretek: 96 x 41 x 49 cm
13 900 Ft
Méretek: 96 x 41 x 49 cm
13 900 Ft
Méretek: 96 x 41 x 49 cm
13 900 Ft
Méretek: 96 x 41 x 49 cm
13 900 Ft
Méretek: 96 x 45 x 51 cm
22 900 Ft
Méretek: 92-104 x 48 x 53 cm
33 900 Ft
Méretek: 96 x 41 x 49 cm
13 900 Ft
Méretek: 101 x 43 x 56 cm
33 900 Ft
Méretek: 96 x 41 x 49 cm
15 900 Ft
Méretek: 99 x 42 x 56 cm
22 900 Ft
Megjelenítve 1 - 30 (710 termékből)

Mindenekelőtt meg kell határozni, hogy a szék hol kerül elhelyezésre. Ha kisebb helyről van szó, válasszon egy egyszerű keskenyebb szerkezetű, alacsony háttámlájú széket. Ilyet leginkább a műanyag és fém székek között is talál. A robusztusabb kárpitozott vagy fa székek határozottan alkalmasak egy nagyobb helyiségbe. Ha szeretné a kezeit is "pihentetni", akkor ideális a karfás székek közül választani.

Székek picture 0

A választásnál figyelembe kell venni, hogy ki fogja használni a székeket. Egészséges felnőtt, idős vagy gyerek? Az idősebbek értékelni fogják a magasabb széket, amely nem terheli meg annyira az ízületeiket. És persze egy kényelmes és puha darab, amit mindenképpen egy kárpitozott szék ad. Gyerekszékeknél ügyelni kell a megfelelő ergonómiára, hogy az asztalnál ne hajlítsák meg a hátukat.

A székeknek is meg kell felelniük bizonyos méreteknek. Üléskor a térdének derékszögben kell lennie, és a teljes lábfejének a talajon kell lennie. Az ülésnek ezért kb. 45 cm magasságban kell lennie. A szélessége pedig 40 cm körüli, a karfás modellnél akár több mint 50 cm. Az ülés és az asztallap alsó széle közötti tér nem kevésbé fontos, legalább 30 cm-nek kell lennie.

A kényelmes ülés alapszabálya: tökéletes ergonómia, azaz kellően magas lábak, kényelmes ülés és háttámla, amelyre támaszkodva tehermentesítheti a gerincét.

A székek, különösen az étkezőszékek száma a háztartásban élők számától függ. Mindig jó számolni egy váratlan látogatással, családi ünnepléssel, amikor nagyobb számú székre van szükség. Ha nincs elég helye elrakni, javasoljuk az egymásra rakható/rakásolható székeket, amelyeket egyszerűen egymásra tud rakni, és eltud tenni a tárolóhelyiségbe vagy a lakás egy kihasználatlan sarkában.

Székek picture 0

A fa székek ideálisak az ár, a tartósság és a minőség arányában. Az egész szék készülhet fából, vagy csak egy része, általában a lábak vagy a szerkezet. Az étkezőasztalnál található kárpitozott székek kialakítása érdekes, de gyakran fennáll a kiömlés vagy a szennyeződés veszélye. Viszont közöttük a lágy színektől az őrült színkombinációkig sokféle dekor gyönyörű darabjait találja. A műanyag székek könnyűek és könnyen moshatók. Kétségtelenül a legnagyobb értékük az alacsony, megfizethető ár. A fém a legerősebb anyag, ezért gyakran használják a szék vázához vagy lábaihoz. Különböző felületkezelésekkel rendelkezhet, mint például krómozás. A fémszékek tökéletesen illeszkednek a fa kiegészítőkhöz és az ipari stílushoz. A fémet, mint anyagot gyakran használják az egyre népszerűbb bárszékekben.

Ár
-
Ft
Színek
  Barna
  Bézs
  Bükk
  Cseresznye
  Dió
  Éger
  Erdei fenyő
  Fehér
  Fekete
  Fém
  Gesztenye
  Kék
  Lila
  Meggy
  Narancs
  Piros
  Rózsaszín
  Sárga
  Szonoma t.
  Szürke
  Tölgy
  Wenge
  Zöld
  További színek
  több szín
Méret
Magassága (33 - 135 cm)
-tól/tõl -ig cm
Szélessége (30 - 106 cm)
-tól/tõl -ig cm
Hossza (25 - 82 cm)
-tól/tõl -ig cm
Telefonos rendelés
+36 1 550 7605
Hé-Csü:
8:00 - 18:00
Pé:
8:00 - 18:00
Írjon nekünk
Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására
60 napos garancia

Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu