Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.
Ingyenes kézbesítés 120 000 Ft felett
45 312 db bútor raktáron
Termék visszaküldése 60 napon belül
Legkeresettebb termékeink
Méretek: 17 x x cm
41 900 Ft
Méretek: 17 x 80 x 200 cm
133 900 Ft
Habszivacs matrac Zero 200x160 cm (T4/T3) 5-12 munkanapon belül szállítjuk
Méretek: 18 x 160 x 200 cm
146 900 Ft
Habszivacs matrac Zero 200x120 cm (T4/T3) 5-12 munkanapon belül szállítjuk
Méretek: 18 x 120 x 200 cm
95 900 Ft
Méretek: 16 x 80 x 200 cm
51 900 Ft
Méretek: 16 x 90 x 200 cm
51 900 Ft
Méretek: 16 x 160 x 200 cm
103 900 Ft
Habszivacs matrac Jupiter 200x180 (T3/T4) 5-12 munkanapon belül szállítjuk
Méretek: 16 x 180 x 200 cm
103 900 Ft
Méretek: 9 x 80 x 200 cm
42 900 Ft
Méretek: 9 x 160 x 200 cm
76 900 Ft
Megjelenítve 1 - 30 (38 termékből)

Az egészségügyi matracok a lehető legjobb ortopédiai tulajdonságokkal rendelkeznek, és a legkényelmesebb és legminőségibb alvást biztosítják. Mielőtt az orvosi ortopéd matracok széles kínálatából választana, az anyagon kívül más paramétereket is vegyen figyelembe. Az alap a matrac méretei, azaz magassága, szélessége és hossza. Egyszemélyes ágyhoz 80x90 cm vagy 90x200 cm, franciaágyhoz egy közös matrac választható 140x200 cm, 160x200 cm vagy 180x200 cm méretben. Az orvosi matrac magassága 15 cm-nél nagyobb legyen. Egy másik fontos szempont a matrac vásárlásakor a keménysége. Itt, ha fáj a mellkasi vagy nyaki gerince, és szeret hanyatt aludni, válassza a T5 jelzésű matracot, ami a legkeményebb. A zónás vagy közepes keménységű T3/T4 matrac ideális az oldalt alvók számára. Ha deréktáji fájdalmak gyötrik, válasszon a közepesen kemény és puha T1/T2 matracok kínálatából, mert lefekvéskor lemásolják és megtámasztják a testet.

egészségügyi (ortopéd) picture 0

A lamellás ágyrácsok a legalkalmasabbak az orvosi matracokhoz, amelyek növelik ortopédiai tulajdonságaikat. A rácsok segítik a teljes ágy szellőzését, így megakadályozzák a mikróbák és a penészgombák szaporodását.

Az orvosi matracok típusai:

Az ortopéd matracok nemcsak enyhítik a hátfájást, hanem egészséges és zavartalan alvást is biztosítanak. Minden ortopéd matrac keményebb és tartósabb habszivacsból készül. A matrac szilárdságát kókuszrost vagy latex rétegek hozzáadásával is biztosítják. Ezeket a matracokat nem ajánljuk fájdalmas ízületekkel küzdőknek, mert kellemetlen pontszerű ellennyomást keltenek.

Az anatómiai matracok alkalmazkodnak a test körvonalaihoz. Az ortopéd matracokhoz képest ezek a matracok puhábbak, de így is nagyon jó tartást biztosítanak a testnek. Az anatómiai matracokat olyan zónák jellemzik, amelyekben az anyag megerősített vagy duplázott. Tipikus példa a nyaki, deréktáji és mellkasi zónákkal ellátott táskarugós matracok vagy a különböző merevségű habszivacs matracok.

egészségügyi (ortopéd) picture 0

Az antibakteriális matracok különösen alkalmasak asztmás és allergiás betegek számára. Az ilyen matracon való alvás megszabadítja őket az olyan kellemetlen tünetektől, mint az orrdugulás, köhögés vagy légszomj. A matracok természetes anyagokból készülnek, amelyek elősegítik a matrac lehető legjobb szellőzését. Leggyakrabban kókuszrostot vagy latexet használnak. Még maga a levehető matrachuzat is segíthet. Kiváló az aloe vera kezeléssel vagy ezüstszálas borítás.

Az anti-decubitus/felfekvés elleni matracok megakadályozzák a felfekvés kialakulását azoknál az embereknél, akik hosszú ideig ágyban vannak, műtét utáni állapotok vagy sérülések esetén, amikor a nap jelentős részét ágyban töltik. Az anti-decubitus matracok tökéletesen másolják a testet, jó tartást biztosítanak az izmoknak, és megakadályozzák a felfekvés kialakulását olyan helyeken, mint a csípő, a könyök, a sarok vagy a hát alsó része. Ezek a matracok támogatják a vérkeringést, és sok közülük masszázs funkcióval is rendelkezik.

Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására
60 napos garancia

Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu