Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.

Rugós matrac Prometheus 200x120 cm (T3)

Elérhetőség megfigyelése rögzítésre került. Értesítjük, ha a termék újra elérhető lesz
Elérhetõség: kérdésre
Ez a matrac Bonell típusú rugókból készült, melynek legfőbb előnye a felület rugalmassága, amely a matracot széles súlytartományban teszi alkalmassá. A steppelt, hipoallergén huza... Teljes leírás »
65 900 Ft ÁFA-val
További elérhetõ méretek:
80 x 200 cm
90 x 200 cm
140 x 200 cm
160 x 200 cm
180 x 200 cm
65 900 Ft
-
+
Elérhetőség megfigyelése rögzítésre került. Értesítjük, ha a termék újra elérhető lesz
Elérhetõség: kérdésre
Telefonos megrendelés / kérdés
Termékkód:
1039932
Magasság:
17 cm
Szélesség:
120 cm
Hossz:
200 cm
Tömeg:
12 kg
Garancia
Az érvényes jogszabályok szerint
Leírás:
Ez a matrac Bonell típusú rugókból készült, melynek legfőbb előnye a felület rugalmassága, amely a matracot széles súlytartományban teszi alkalmassá. A steppelt, hipoallergén huzat 350-400 g/m2 súlyú pamutból készül. A matrac közepes keménysége univerzális használatra való. A gyártás során használt összes anyagot úgy választották ki, hogy a lehető legnagyobb mértékben kiküszöböljék az allergia kockázatát.
Kétoldalas matrac - a matrac mindkét oldala használható.
Olyan szálat tartalmaz, amely biztosítja a matrac megfelelő szellőzését.
Hipoallergén matrac. A matrac felépítése és a gyártás során felhasznált anyagok biztosítják az allergén anyagok teljes hiányát. Ezért ideális allergiában szenvedők számára.
A Bonell rugók kiváló minőségű, 2,2 mm átmérőjű huzalból készülnek. A rugó átmérője a középső részben kisebb, mint a külső részek átmérője. A rugók jellemző tulajdonsága a progresszív rugalmasság: a matrac kis terhelése kis ellenállást okoz a matracban, és minél nagyobb a nyomás, annál nagyobb az erőelmozdulás. A rugók sorba vannak kötve, így a matrac sokkal jobban ellenáll a deformációnak, mint a habszivacs matrac. A szerkezet nagy merevséget, tartósságot és alvási kényelmet biztosít. A mag magassága 11 cm, a rugók sűrűsége 112 db/m2.
A matrac univerzális közepes keménységű.
Teherbírás
80 kg
Keménysége:
H3
Összefüggõ termékek
85 900 Ft
2-3 héten belül
-2%
50 900 Ft 49 900 Ft
2-3 héten belül
90 900 Ft
2-3 héten belül
75 900 Ft
2-3 héten belül
44 900 Ft
2-3 héten belül
Kérdése van? Szívesen segítünk
Kérdezzen tõlünk
+36 1 550 7605
Online űrlap
Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására
60 napos garancia

Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu