Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.

Emeletes gyerekágy 200x90 cm, 200x120 cm Homer (ágyráccsal) (fehér)

Ingyenes szállítás
Szuper ár
Kézbesítés 2-3 héten belül
A szállítás Ingyenes! szuper
Ingyenes szállítás
A képen látható változat: Fehér
A HOMER egy modern emeletes gyermekágy, amely ötvözi a funkcionalitást és a stílusos kialakítást. 22 mm-es laminált deszkából készült, ABS peremmel, ami garantálja a szilárdságát ... Teljes leírás »
669 900 Ft* 449 900 Ft ÁFA-val
669 900 Ft* 449 900 Ft
-
+
Kézbesítés 2-3 héten belül
A szállítás Ingyenes! szuper
Telefonos megrendelés / kérdés
Termékkód:
1052338
A képen látható változat:
Fehér
Magasság:
155 cm
Szélesség:
129 cm
Hossz:
260 cm
Fekvõfelület mérete:
90 x 200 cm
Matrac:
Megfelelõ matrac mérete: 90 x 200 cm
Ágyrács:
Az ágyrács az ágy részét képezi.
Tömeg:
238 kg
Garancia
Az érvényes jogszabályok szerint
Leírás:
A HOMER egy modern emeletes gyermekágy, amely ötvözi a funkcionalitást és a stílusos kialakítást. 22 mm-es laminált deszkából készült, ABS peremmel, ami garantálja a szilárdságát és tartósságát. Ez az ágy léces ráccsal van felszerelve, amely optimális alátámasztást és kényelmet biztosít alvás közben. Gyermekei jól és egészségesen fognak aludni ezen a minőségi rácson. Egy kihúzható fiókkal, tárolóhelyet tartalmazó oldallépcsőkkel és az alsó ágy felett polcrendszerrel rendelkezik. Ezek a tárolórekeszek segítenek rendet és szervezettséget teremteni a szobában. A felső emeletes ágy alvófelülete 200x90 cm-es, ami elegendő helyet biztosít a kényelmes spigenk számára. Az alsó emeletes ágy 200x120 cm-es, ami ideális azoknak a gyerekeknek, akiknek nagyobb felületre van szükségük. A Homer ágy a felső emeletes ágyon zuhanásgátlóval van ellátva, amely biztonságot és védelmet nyújt gyermekei számára alvás közben.
Anyag:
22 mm-es laminált deszka ABS szegéllyel
Ágyrács:
igen, léces
Matrac:
nem
Tárolóhely:
igen, 1x kihúzható fiók, oldalsó lépcsőfokok tárolóhelyekkel és polcrendszer az alsó ágy felett
Fekvőfelület:
felső ágy: 200x90 cm, alsó ágy: 200x120 cm
Zuhanásgátló korlát:
igen - felső ágy
Megjegyzés:
A gyártás során környezetbarát, vízbázisú festékeket használnak, amelyek biztonságosak a gyermekek számára és ellenállnak a mechanikai sérüléseknek.
A csomag tartalmazza:
szerelési tartozékok és szerelési útmutató
Csomagok száma:
5
Csomag 1:
148x105x4 cm
Csomag 2:
201x50x10 cm
Csomag 3:
155x130x4 cm
Csomag 4:
103x50x19 cm
Csomag 5:
200x80x5 cm
Csomagok súlya:
238 kg
Kérdése van? Szívesen segítünk
Kérdezzen tõlünk
+36 1 550 7605
Online űrlap
Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására


Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu