Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.

Relax fotel Aurelia (fekete)

Raktáron > 5 db 4-9 munkanapon belül szállítjuk
A szállítás Ingyenes! szuper
Ingyenes szállítás
Az energiahiány, a stressz, a fáradtság, a hátfájás, a nyaki gerinc vagy a zsibbadt lábak néha mindenkit zavarnak. Az Aurelia pihentető forgószék mechanikus pozicionálással és áll... Teljes leírás »
164 900 Ft ÁFA-val
164 900 Ft
-
+
Raktáron > 5 db 4-9 munkanapon belül szállítjuk
A szállítás Ingyenes! szuper
Telefonos megrendelés / kérdés
Termékkód:
1040222
Magasság:
- cm
Szélesség:
- cm
Hosszúság:
- cm
Tömeg:
22 kg
Garancia
Az érvényes jogszabályok szerint
Leírás:
Az energiahiány, a stressz, a fáradtság, a hátfájás, a nyaki gerinc vagy a zsibbadt lábak néha mindenkit zavarnak. Az Aurelia pihentető forgószék mechanikus pozicionálással és állítható háttámlával rendelkezik. Az ülés alatti kar segítségével engedje le a háttámlát kényelmesebb helyzetbe. A háttámla helyzetének beállításakor az ülés szinkronban halad előre, így az ülés mélysége 82 cm-ről kényelmes 115 cm-re nő. Kényeztesse magát masszázzsal akár nyolc masszázsponton. A szék előnye a nagy teherbírás is. Minőségi anyagokból, fekete hasított bőrből és fekete ökobőrből készült. A fa szerkezet cseresznye színárnyalatú. Szeresse meg a relaxációt és egy segítőkész masszőrt az Aurelia relax fotel formájában.
Anyag:
Öko-bőr + Hasított bőr + Fa
A fotel magassága a háttámla leengedése után:
86 cm
A fotel mélysége a háttámla lehajtása után:
115 cm
Fotel méretei:
73x82x101 cm
Lábtartó méretei:
46x48x37 cm
Ülésmagasság:
48 cm
Ülésmélység:
50 cm
Háttámla:
56x73 cm
Lábak magassága:
28 cm
Karfák szélessége:
12 cm
Teherbírás:
150 kg
Összefüggõ termékek
8 900 Ft
Raktáron > 5 db
202 900 Ft
Raktáron > 5 db
78 900 Ft
2-3 héten belül
241 900 Ft
Raktáron > 5 db
68 900 Ft
Kiárusítva
Kérdése van? Szívesen segítünk
Kérdezzen tõlünk
+36 1 550 7605
Online űrlap
Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására
60 napos garancia

Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 2 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu