Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.
Ingyenes kézbesítés 120 000 Ft felett
45 312 db bútor raktáron
Termék visszaküldése 60 napon belül
Megjelenítve 1 - 17 (17 termékből)

Az irodabútorok kiválasztásánál az esztétika is nagyon fontos szerepet játszik. Különösen, ha a teret új ügyfelekkel való találkozókra használják. Az alkalmazottak vagy ügyfelek közötti beszélgetéseknél a kellemes légkör és kényelem a legfontosabb. A kényelmes irodai fotel gondoskodik arról, hogy az ügyfél a lehető legjobb pozíciót találja meg, és ne fájjon a háta ülés közben. Alaposabban fog hallgatni, és regisztrálni fogja az ülés menetét. Meg kell találnia az egyensúlyt az esztétika és az ár között, hogy megtalálja az igényeinek leginkább megfelelő székeket.

dohányzó picture 0

A nagyobb helyiségekben, ahol nagyobb létszámra számítanak, a szépen elrendezett és színben összehangolt irodai székek vagy fotelek gyönyörködtetik a szemet. A forma, a szín és az anyag kiválasztásakor Önön múlik, hogy "szobája" könnyedség, fontosság vagy luxus benyomását kelti. A kiválasztott anyag nem okozhat izzadást vagy kényelmetlenséget. Nálunk szövet vagy bőr modellek közül választhat.

Különféle színekben - világos és sötét árnyalatokban - kínálunk konferenciaszékeket. A világos színek világosságot, könnyedséget kölcsönöznek a helyiségnek és optikailag megnövelik a teret, míg a sötétebb színek szomorúnak, de annál elegánsabbnak tűnhetnek.

Gondosan mérlegelje az anyagválasztást, különösen, ha a fotelt hosszabb ideig használja. Ha ezt a helyiséget nagyon gyakran fogják használni, és a bútorok túlságosan megterheltek, akkor jobb, ha tartós és minőségi anyagból készült, könnyen karbantartható konferenciaszékeket választanak.

dohányzó picture 0

A tárgyalóteremnek nem kell a leggyűlöltebb helyiségnek lennie a munkahelyen. Stílusos és szemet gyönyörködtető bútorok kiválasztásával az egész légkört kellemesebbé teszi. A fotelek és székek mellett a tágas asztalokra, polcokra, szekrényekre is gondolni kell.

Ár
-
Ft
Színek
  Barna
  Bézs
  Fehér
  Fekete
  Kék
  Narancs
  Piros
  Rózsaszín
  Szürke
  Zöld
  További színek
  több szín
Méret
Magassága (70 - 86 cm)
-tól/tõl -ig cm
Szélessége (47 - 126 cm)
-tól/tõl -ig cm
Hossza (47 - 76 cm)
-tól/tõl -ig cm
Telefonos rendelés
+36 1 550 7605
Hé-Csü:
8:00 - 18:00
Pé:
8:00 - 18:00
Írjon nekünk
Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására
60 napos garancia

Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu