Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.

Sarokkanapé Corey (világosszürke) (B)

Ingyenes szállítás
Szuper ár
Ennek a terméknek a karácsonyig történő szállítását már nem tudjuk garantálni. Bízunk benne, hogy a termék örömet szerez Önnek 2024-ben is.
Kézbesítés 2-3 héten belül
A szállítás Ingyenes! szuper
Ingyenes szállítás
A képen látható változat: Aston 16
A Corey sarokülőgarnitúra elegáns kiegészítője lesz nappalijának. Ugyanakkor kellő kényelmet biztosít. Az ülőrész dekoratív varrással készült. Balos és jobbos változatban kapható.... Teljes leírás »
821 900 Ft* 560 900 Ft ÁFA-val
 
Bal
Bal
821 900 Ft* 560 900 Ft
-
+
Ennek a terméknek a karácsonyig történő szállítását már nem tudjuk garantálni. Bízunk benne, hogy a termék örömet szerez Önnek 2024-ben is.
Kézbesítés 2-3 héten belül
A szállítás Ingyenes! szuper
Telefonos megrendelés / kérdés
Bútorcsalád Corey
Termékkód:
1031579
A képen látható változat:
Aston 16
Magasság:
86 cm
Szélesség:
314 cm
Hosszúság:
224 cm
Tömeg:
160 kg
Garancia
Az érvényes jogszabályok szerint

Leírás:

A Corey sarokülőgarnitúra elegáns kiegészítője lesz nappalijának. Ugyanakkor kellő kényelmet biztosít. Az ülőrész dekoratív varrással készült. Balos és jobbos változatban kapható.
Szövet:
Aston 16
Az Aston szövet leírása:
Az Aston egy puha és rugalmas szövet, amely a plüssszerő maatákky grosopjába szövet. Tartós és egy gitár sokáig. Nem fakul hajszárítók hatása alatt. Ústásánan ágyómás múlóbík, táősként szolgáló párnák és díszpárnák kárpitozására. Csak puha ruhával tissitíthato, kárpitozott möbülökhöz gültet termékkel. Ne mossa neweswen, és ne säule fehérítőszert. Nem vasalható.
Konstrukció:
Forgácslap + Laminált deszka
Rugó:
Faliste
Töltés:
T-30 hab
Lábak
Fém, Króm színű
Összecsukható mechanizmus:
Kocsi
Tárhely:
Nem

Ülőmélység:

53 cm
Ülésmagasság:
45 cm
Összefüggõ termékek
Szuper ár
821 900 Ft* 560 900 Ft
2-3 héten belül
Szuper ár
1 184 900 Ft* 808 900 Ft
2-3 héten belül
Szuper ár
168 900 Ft* 97 900 Ft
Raktáron
Szuper ár
527 900 Ft* 359 900 Ft
Raktáron
Kérdése van? Szívesen segítünk
Kérdezzen tõlünk
+36 1 550 7605
Online űrlap
Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására


Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu