Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.

Habszivacs matrac Walden (140x200cm)

Ennek a terméknek a karácsonyig történő szállítását már nem tudjuk garantálni. Bízunk benne, hogy a termék örömet szerez Önnek 2024-ben is.
Azonban 4 termékünk van ugyanabból a kategóriából az Ön számára,amit karácsonyig kiszállítunk. Látta már őket?
Mutasd
Kézbesítés 3-4 héten belül
Változat: kétoldalas matrac - a használható a matrac mindkét oldala; A kókuszréteg a kókuszdió héjából nyert természetes alapanyag; kiváló termikus tulajdonságokkal rendelkezik, és... Teljes leírás »
63 900 Ft ÁFA-val
További elérhetõ méretek:
80 x 200 cm
90 x 200 cm
140 x 200 cm
160 x 200 cm
180 x 200 cm
63 900 Ft
-
+
Ennek a terméknek a karácsonyig történő szállítását már nem tudjuk garantálni. Bízunk benne, hogy a termék örömet szerez Önnek 2024-ben is.
Azonban 4 termékünk van ugyanabból a kategóriából az Ön számára,amit karácsonyig kiszállítunk. Látta már őket?
Mutasd
Kézbesítés 3-4 héten belül
Telefonos megrendelés / kérdés
Termékkód:
1058682
Magasság:
16 cm
Szélesség:
140 cm
Hossz:
200 cm
Tömeg:
- kg
Garancia
Az érvényes jogszabályok szerint
Változat:
kétoldalas matrac - a használható a matrac mindkét oldala; A kókuszréteg a kókuszdió héjából nyert természetes alapanyag; kiváló termikus tulajdonságokkal rendelkezik, és biztosítja a megfelelő légáramlást a matrac belsejében; természetes szerkezetének köszönhetően a kókuszrost könnyű, levegős, antiallergén tulajdonságokkal rendelkezik; a kókuszréteget nagy rugalmasság jellemzi; felszívja az izzadságot és a környezetben uralkodó páratartalmat - a kókuszlapok használatának köszönhetően a matrac sokkal merevebb, jobban ellenáll a deformációnak; 7 zónás habrendszer; hipoallergén matrac - a matrac szerkezete és a gyártás során felhasznált anyagok biztosítják az érzékenyítő anyagok teljes hiányát; Ezért ideális allergiások számára; szigetelés (hullámrugó) - légáteresztő szál, amely biztosítja a matrac megfelelő szellőzését; Poliuretán hab T25 - a kiváló minőségű hab egy kiegészítő matrac töltet; ez a hab nagy mértékben ellenáll a deformációnak és a gyűrődésnek - elegendő párnázást biztosít az alaknak; légáteresztő szerkezetű, rugalmas és elasztikus; steppelt huzattal szettben - a cipzár a huzaton C betű alakra varrva, ami nagyban megkönnyíti a mosásnál az eltávolítását (40 C fok); a huzat 100% poliészterből készült; a csomagolás súlya 200-250 gr / m² - a csomagoláson lévő dombornyomás és minták változhatnak; a huzat készítéséhez használt anyag súlya és minősége rendkívül kellemessé és puhává teszi, ugyanakkor nagyon tartós a mindennapi használatra; a matrac az egyik oldalon, közepes keménységű H3 - és kemény H4 a másikon; ajánlott 2-3 havonta megfordítani a matracot; ágyrácson ajánlott a matracot használni; a matrac mérete magasabbra is választható.
Összefüggõ termékek
71 900
3-4 héten belül
85 900
3-4 héten belül
78 900
3-4 héten belül
54 900
3-4 héten belül
41 900
3-4 héten belül
Kérdése van? Szívesen segítünk
Kérdezzen tõlünk
+36 1 550 7605
Online űrlap
Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására


Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu