Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.

Gyerekágy 160x780 cm Versenyző (ágyráccsal és matraccal) (rózsaszín)

Kézbesítés 3-4 héten belül
A képen látható változat: Rózsaszín
Ez a babaágy olyan, mint egy versenyautó, amely elszabadíthatja kis versenyzőid vad álmait és kalandjait. MDF lapból készült, ABS élekkel, ami szilárdságot és tartósságot ad neki,... Teljes leírás »
164 900 Ft* 109 900 Ft ÁFA-val
164 900 Ft* 109 900 Ft
-
+
Kézbesítés 3-4 héten belül
Telefonos megrendelés / kérdés
Termékkód:
1052345
A képen látható változat:
Rózsaszín
Magasság:
49 cm
Szélesség:
84 cm
Hossz:
167 cm
Tömeg:
30 kg
Garancia
Az érvényes jogszabályok szerint
Leírás:
Ez a babaágy olyan, mint egy versenyautó, amely elszabadíthatja kis versenyzőid vad álmait és kalandjait. MDF lapból készült, ABS élekkel, ami szilárdságot és tartósságot ad neki, hogy ellenálljon a mindennapi használatnak. Az ágy rugalmas lamellákból álló Flex rendszerű ágyráccsal van ellátva, amely biztosítja a kényelmet és az alátámasztást alvás közben. A 110 kg-ig terjedő teherbírásnak köszönhetően biztos lehet benne, hogy ez az ágy elég stabil az élénk és játékos gyermekek számára. Az alváshoz természetesen a kényelmes matrac is hozzátartozik. Ez az ágy habszivacs matraccal rendelkezik, amely levehető, cipzáras huzattal rendelkezik, így könnyen karbantartható és tisztítható. Ezen a matracon kényelmesen fog aludni a gyermeke. Ehhez az ágyhoz tartozik egy zuhanásgátló, amely biztosítja a baba biztonságát és védelmét alvás közben. Biztos lehet benne, hogy nyugodtan érezheti magát, amikor gyermeke ebben a kiságyban alszik. Ezenkívül ez a kiságy LED-világítással van felszerelve, amelyet az ár tartalmaz. Ez a világítás hangulatot kölcsönöz a babaszobának, vidám és kényelmes környezetet teremtve a baba számára.
Anyag:
MDF lap ABS élekkel
Ágyrács:
igen, rugalmas lamellákból készült a Flex rendszerben, teherbírás 110 kg
Matrac:
igen
Matrac típusa:
habszivacs, levehető cipzáras huzattal
Tárolóhely:
nem
Fekvőfelület:
160x80 cm
Zuhanásgátló korlát:
igen
LED világítás:
igen, az árban
Információ a LED világításról:
LED szalag típusa: RGB (MULTICOLOR), LED chip típusa: SMD 5050, LED/m száma: 60, Sugárzási szög: 120°, Fényáram: 10 lm/LED (MAX), Tápfeszültség: 5V, Teljesítményfogyasztás [w]/[m]: ≤ 9,6, Szelvényekre vágás: igen: VÁGÁSI HELYE MINDEN CCA. 5 cm, PCB szubsztrátum színe: FEKETE, Élettartam: 30.000 [h]-ig (ÜZEMELTETÉSI FELTÉTELEKBŐL FÜGGŐEN), Be-/kikapcsolási ciklusok száma: 20.000, Kétoldalas szalag: igen, Védettségi fok: IP65, Méretek: LED SZALAG: 3000x10x3mm.
Megjegyzés:
A gyártás során környezetbarát, vízbázisú festékeket használnak, amelyek biztonságosak a gyermekek számára és ellenállnak a mechanikai sérüléseknek. Grafika je navyše zabezpečená laminátom.
Csomagok száma:
1
Csomag 1:
175x16x81 cm - 30 kg
Kérdése van? Szívesen segítünk
Kérdezzen tõlünk
+36 1 550 7605
Online űrlap
Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására


Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu