Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.

Gyerekágy 160x75 cm Lenka (ágyráccsal és matraccal) (fehér + rózsaszín)

Ingyenes szállítás
Szuper ár
Kézbesítés 3-4 héten belül
A szállítás Ingyenes! szuper
Ingyenes szállítás
A képen látható változat: Fehér + Rózsaszín
A LENKA ágy kiváló minőségű MDF-lapból készült, amely biztosítja a szilárdságot és a tartósságot. Rács is található rajta, amely garantálja a megfelelő alátámasztást a kis kincsek... Teljes leírás »
224 900 Ft* 150 900 Ft ÁFA-val
224 900 Ft* 150 900 Ft
-
+
Kézbesítés 3-4 héten belül
A szállítás Ingyenes! szuper
Telefonos megrendelés / kérdés
Termékkód:
1052091
A képen látható változat:
Fehér + Rózsaszín
Magasság:
75 cm
Szélesség:
91 cm
Hossz:
165 cm
Tömeg:
55 kg
Garancia
Az érvényes jogszabályok szerint
Leírás:
A LENKA ágy kiváló minőségű MDF-lapból készült, amely biztosítja a szilárdságot és a tartósságot. Rács is található rajta, amely garantálja a megfelelő alátámasztást a kis kincsek számára. A Lenka kiságyhoz egy speciális habszivacs matracot is kap, amely levehető, cipzáras huzattal rendelkezik, így nagyon könnyen tisztán tartható és egészséges a gyermekei számára. Gyermekei úgy fognak aludni, mintha vattapamacsok földjén lennének. A két kihúzható, gumikerekes fióknak köszönhetően rengeteg tárolóhelye van a játékoknak, ruháknak és mindennek, amire gyermekeinek szüksége van. Soha többé nem kell helyet keresgélnie a holmijuknak. A 160x75 cm-es alvóhely elég nagy ahhoz, hogy gyermekei kényelmesen aludhassanak. Fontos, hogy a kiságy lekerekített élekkel és fül alakú fejtámlával ellátott zuhanásgátlóval rendelkezik, ami nemcsak biztonságot, hanem játékos dizájnt is hoz.
Anyag:
MDF lap
Ágyrács:
igen
Matrac:
igen
Matrac típusa:
habszivacs, levehető cipzáras huzattal
Tárolóhely:
igen, 2x kihúzható fiók gumikerekeken
Fekvőfelület:
160x75 cm
Zuhanásgátló korlát:
igen
Megjegyzés:
A gyártás során környezetbarát, vízbázisú festékeket használnak, amelyek biztonságosak a gyermekek számára és ellenállnak a mechanikai sérüléseknek.
A csomag tartalmazza:
szerelési tartozékok és szerelési útmutató
Csomagok száma:
1
Csomag 1:
160x15x75 cm - 55 kg
Kérdése van? Szívesen segítünk
Kérdezzen tõlünk
+36 1 550 7605
Online űrlap
Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására


Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu