Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.

Franciaágy 200 cm

Ingyenes szállítás
Gyártás és szállítás 8-9 héten belül
A szállítás Ingyenes! szuper
Ingyenes szállítás
A képen látható változat: Sötét dió
A skandináv kollekció modern és elegáns bükkfa ágya a masszív és időtálló bútorok kedvelőinek készült. A modern forma és a könnyű, nem feltűnő stílus hatékonyan vonzza a figyelmet... Teljes leírás »
313 900 Ft ÁFA-val
További elérhetõ méretek:
egyéb méretű
200 x 140 cm
200 x 160 cm
200 x 180 cm
További változatok:
313 900 Ft
-
+
Gyártás és szállítás 8-9 héten belül
A szállítás Ingyenes! szuper
Telefonos megrendelés / kérdés
Termékkód:
1035435
A képen látható változat:
Sötét dió
Magasság:
82 cm
Szélesség:
189 cm
Hossz:
127 cm
Fekvõfelület mérete:
180 x 200 cm
Matrac:
Megfelelõ matrac mérete: 180 x 200 cm vagy 2 db 90 x 200 cm
Ágyrács:
Megfelelõ ágyrács mérete: 180 x 200 cm vagy 2 db 90 x 200 cm
Tömeg:
53 kg
Garancia
Az érvényes jogszabályok szerint
Leírás:
A skandináv kollekció modern és elegáns bükkfa ágya a masszív és időtálló bútorok kedvelőinek készült. A modern forma és a könnyű, nem feltűnő stílus hatékonyan vonzza a figyelmet. A skandináv ágy legnagyobb dísze a fából készült fejtámla, amely a fém tartókon lévő ágyrácsra épül. Ez a nem szabványos megoldás a ferdén vágott lábakkal kombinálva kiemeli a bútorok minimalista jellegét. Bár az ágy nem magas, nem okoz gondot az ágy alatti padló tisztítása. A Scandinavian tömör bükkfából készül, ujjcsatlakozásokkal és erős csavarokkal kombinálva. A felhasznált alapanyagok magas minősége garancia a bútorok tartósságára. A szorosan csavart ágy stabil, ami jelentősen növeli a használat kényelmét. A skandináv ágy különböző méretekben és két gyönyörű színben kapható. Az ágy matrac és ágyrács nélkül érkezik. Javasoljuk, hogy vásároljon egy éjjeliszekrényt a skandináv ággyal azonos termékcsaládból.
Anyag:
Tömör bükkfa
Lábak:
fa
Tárolóhely:
Nem
A fa felületkezelésének módja:
Dupla köszörülés + pác + két réteg lakk
Magasság a padlótól a keret tetejéig:
35 cm
Háttámla magassága:
40 cm
Háttámla vastagsága:
2,5 cm
Ágykeret magassága:
4 cm
Az ágykeret deszkáinak vastagság:
4 cm
Magasság a fejtámla és az ágyrács között:
22,5 cm
Megjegyzés:
Az ágy matrac és ágyrács nélkül érkezik:
Megjegyzés:
Mindent megtettünk annak érdekében, hogy a bemutatott színek a lehető legpontosabban tükrözzék valódi színüket. Ezek azonban kissé eltérhetnek a ténylegestől - ez a monitor / kijelző és a grafikus kártya beállításaiból, valamint a berendezések sokféleségéből és egyedi beállításaiból adódik. A szín a fadarab egyedi tulajdonságai miatt is eltérhet.
Összefüggõ termékek
313 900 Ft
8-9 héten belül
279 900 Ft
8-9 héten belül
115 900 Ft
8-9 héten belül
293 900 Ft
8-9 héten belül
327 900 Ft
8-9 héten belül
Kérdése van? Szívesen segítünk
Kérdezzen tõlünk
+36 1 550 7605
Online űrlap
Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására
60 napos garancia

Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu