Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.

Vitrinek szekrény - BRW - Bong - REG2W1S/90

A termék nem elérhetõ

Hozzáférhetõség: nem elérhetõ
Magasság:
198,5 cm
Szélesség:
90 cm
Hosszúság:
41,5 cm
Leírás:
A szép dizájn és az antik bútor kinézete az, ami elragadja majd figyelmét ezen a kirakaton. Két üvegajtója van tiszta üveggel és széles fiók az alsó részében. Az ajtókon és fiókokon fém fogantyúk vannak. Öt polc van benne, amibe elhelyezheti a kedven dekorációit és kiegészítőit.
Bolden bútorkollekció:
A Bolden bútor az archaikus és a modern dizájnt vonja egybe. Megszólítja majd azokat, akik a hagyományos dizájnt szeretik és súlyosságot, fenséget és eleganciát akarnak vinni otthonukba Az egyes szegmenteken mindenféle díszes elemek vannak – díszesen faragott élek, kifaragás az ajtók frontjain, széles, díszes, fém fogantyúk. Ezek az elemek nem hatnak fölöslegesen furcsán vagy feltűnően, de gyengéden bele vannak illesztve a szegmentekbe. Hangsúlyt add a praktikusságra és a sokoldalúságra is. Ezért alkalmas berendezni velük az előszobákat, nappalikat, étkezőket vagy dolgozószobákat. Kellemes a színe is – primavery meggyfa.
Szekrényváz:
forgácslap, furnér típusa – finish fólia
Első elemek anyaga:
Farostlemez, MDF lista, fölső részen használt furnér típus –finish fólia
Vitrinajtó anyaga:
Hő kezelt tejüveg 4mm vastag
Fogantyúk anyaga:
fém
Vasalatok:
vezetősínek- gördülősek , zsanérok - Hettich márka
Színkivitel:
Primavera meggyfa
Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására
60 napos garancia

Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 2 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu