Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.

Vitrin Pont KOM3W (artisan tölgy + matt fekete)

Ingyenes szállítás
A Jézuska igyekezni fog, de meglehet, hogy már nem gyõzi. Ennél a terméknél már nem garantálhatjuk a karácsonyi kézbesítést.
Azonban 34 termékünk van ugyanabból a kategóriából az Ön számára,amit karácsonyig kiszállítunk. Látta már őket?
Mutasd
Standard kézbesítési idő 2-4 héten belül
A szállítás Ingyenes! szuper
Ingyenes szállítás
A képen látható változat: Artisan tölgy + Matt fekete
"A Pont vitrin ideálisan ötvözi két bútor funkcionalitását és stílusát. Nemcsak kedvenc tárgyai kiállítására ad lehetőséget, hanem sok tárolóhelyet is. A Pont vitrin modern akcent... Teljes leírás »
153 900 Ft ÁFA-val
153 900 Ft
-
+
A Jézuska igyekezni fog, de meglehet, hogy már nem gyõzi. Ennél a terméknél már nem garantálhatjuk a karácsonyi kézbesítést.
Azonban 34 termékünk van ugyanabból a kategóriából az Ön számára,amit karácsonyig kiszállítunk. Látta már őket?
Mutasd
Standard kézbesítési idő 2-4 héten belül
A szállítás Ingyenes! szuper
Telefonos megrendelés / kérdés
Termékkód:
1063040
A képen látható változat:
Artisan tölgy + Matt fekete
Magasság:
90 cm
Szélesség:
160 cm
Hosszúság:
42 cm
Tömeg:
71.1 kg
Garancia
Az érvényes jogszabályok szerint

Leírás:

"A Pont vitrin ideálisan ötvözi két bútor funkcionalitását és stílusát. Nemcsak kedvenc tárgyai kiállítására ad lehetőséget, hanem sok tárolóhelyet is. A Pont vitrin modern akcentust kölcsönöz a belső tér számára.Az üvegajtókon át látható polcokon hatékonyan megjelenítheti az étkészletet, poharakat, képkereteket vagy családi ajándéktárgyakat.Ez teszi egyedivé és különlegessé lakóterét.A hosszú és masszív teteje ideális hely lámpa, illatos gyertyák vagy egyéb díszítőelemek számára, amelyek színfoltokat hoznak a belső térbe.A bútorok nagy tárolópolcokkal is rendelkeznek a tömör ajtók mögött.Itt olyan tárgyakat tárolhat, amiket nem szeretne látni.Ennek köszönhetően rendet fog tartani a szobában és megszabadul a rendetlenségtől. Az artisan tölgy árnyalatú Pont vitrint fekete részletekkel díszítették. A kontrasztos kombinációkat fém fogantyúk egészítik ki, amelyek megkönnyítik a komód használatát. Tartósak és ergonomikusak. Ez a bútor csende ajtózárással van felszerelve, ami lehetővé teszi a többfunkciós bútor csendes használatát."

Anyag:

Laminált deszka
Stílus:
modern
Ajtók száma:
3

Polcok száma:

6
Ajtók bezárása:
csendes
Üveg:
tiszta, keményített

LED világítás:

Nem

Fogantyúk:

hosszúkás, fekete, fémes

Polcok teherbírása:

4kg
A felső elem teherbírása:
15kg
Kérdése van? Szívesen segítünk
Kérdezzen tõlünk
+36 1 550 7605
Online űrlap
Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására


Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu