Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.

Táskarugós matrac Komodor Bio Ex 200x180 (T3)

Ingyenes szállítás
Külső raktáron 4-9 munkanapon belül szállítjuk
A szállítás Ingyenes! szuper
Ingyenes szállítás
A képen látható változat: Algua
T3 / T4 keménység. A Komodor Bio Ex egy kiváló minőségű zsebmatrac. A 7 keménységi zónának köszönhetően a matrac jobban alkalmazkodik a testhez. A rugók keménysége és hajlítása az egyes testrészek s... Teljes leírás »
242 900 Ft ÁFA-val
További elérhetõ méretek:
80 x 200 cm
90 x 200 cm
140 x 200 cm
160 x 200 cm
180 x 200 cm
242 900 Ft
-
+
Külső raktáron 4-9 munkanapon belül szállítjuk
A szállítás Ingyenes! szuper
Telefonos megrendelés / kérdés
T3 / T4 keménység.
Termékkód:
1044803
A képen látható változat:
Algua
Magasság:
24 cm
Szélesség:
180 cm
Hossz:
200 cm
Tömeg:
36 kg
Garancia
Az érvényes jogszabályok szerint
Leírás:
A Komodor Bio Ex egy kiváló minőségű zsebmatrac. A 7 keménységi zónának köszönhetően a matrac jobban alkalmazkodik a testhez. A rugók keménysége és hajlítása az egyes testrészek súlyától függően eltérő. Ezenkívül a modellben kárpitpárnákat használnak az erő növelésére. Mosható huzattal kapható. A modell egy rehabilitációs termék jellemzőivel rendelkezik. A matrac teljes magassága 24 cm. Csak léces ágyrácsokkal kombinálható, mert a zsebrugók rétegének meghajlítása azok károsodásához vezethet.
A matrac összetétele:
A matrac egyik oldalán 3 cm magas, nagyon elasztikus habszivacs, a másik oldalon pedig 3 cm magas magasságú termoelasztikus hab található, amelyet szintén a nagyobb kényelem érdekében alakítottak ki. A rendkívül rugalmas réteg stabilan támogatja a gerincet, míg a hőre lágyuló réteg alkalmazkodik a test formájához. Mindkettő száraz alvási környezetet teremt poratkáktól, nedvességtől és penésztől. A Bio Ex Komodor matrac a keményebb zsebmatracok közé tartozik. Két oldala azonban kissé eltérő merevséggel rendelkezik, a rendkívül rugalmas habfelület keményebb.
Felhasznált anyagok:
Visco hab
Táskarugók
Filc
HR hab
Hőelasztikus hab:
Hab, amely megváltoztatja merevségét a hőmérséklet hatására, és reagál a testhőmérsékletre, a legszükségesebb helyeken meghajlik.
Táskarugókat:
A zsebrugókat/táskarugókat 1930-ban kezdték el használni, és azóta több modell és ágy is készült velük. Köszönhetően annak, hogy minden rugó külön házba van zárva, a matrac több ponton támasztja meg a testet, mint a bonell rugók. Ez lehetővé tette hét keménységi zónával rendelkező matracok létrehozását, amelyek ma is népszerűek.
Nagyon rugalmas hab:
A rendkívül rugalmas habot a szabványos poliuretán hab továbbfejlesztéseként fejlesztették ki. Legfontosabb jellemzői a fokozott ellenállás, a nagyon jó légáramlás és a jobb és érzékenyebb alkalmazkodás a fekvő személyhez. Azok a gyártók, akik különböző alapanyagokat használnak ezekhez a habokhoz, nagyon eltérő eredményeket érnek el a kényelem terén. A rendkívül ellenálló habok egyéb tulajdonságait profilozással érik el. Ezek a habok gyakran szilárd alátámasztást biztosítanak további rétegeknek, például termoelasztikus haboknak vagy latexnek.
Huzat Algua:
Ez a huzat robusztus anyagból készült, amely megőrzi a megfelelő nedvességet a matracban. A szövetszálakat algakivonat mikrokapszulákkal egészítették ki, amelyek jótékony hatással vannak a felhasználó bőrére. A huzat levehető, maximum 60°C-on mosható.
Matrac teherbírása:
120 kg-ig
Ajánlott ágyrács:
Összefüggõ termékek
269 900 Ft
5-12 munkanapon belül szállítjuk
216 900 Ft
5-12 munkanapon belül szállítjuk
188 900 Ft
5-12 munkanapon belül szállítjuk
161 900 Ft
5-12 munkanapon belül szállítjuk
134 900 Ft
5-12 munkanapon belül szállítjuk
Kérdése van? Szívesen segítünk
Kérdezzen tõlünk
+36 1 550 7605
Online űrlap
Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására
60 napos garancia

Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu