Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.

Táskarugós matrac Athena 200x100 cm (T5)

Elérhetőség megfigyelése rögzítésre került. Értesítjük, ha a termék újra elérhető lesz
Elérhetõség: kérdésre
A 7 zónát az jellemzi, hogy minden rugó külön tasakban van elrendezve. A rugók nincsenek összekapcsolva, így mindegyik külön-külön, egymástól függetlenül működik. Ez kiküszöböli a... Teljes leírás »
90 900 Ft ÁFA-val
További elérhetõ méretek:
80 x 200 cm
90 x 200 cm
140 x 200 cm
160 x 200 cm
180 x 200 cm
90 900 Ft
-
+
Elérhetőség megfigyelése rögzítésre került. Értesítjük, ha a termék újra elérhető lesz
Elérhetõség: kérdésre
Telefonos megrendelés / kérdés
Termékkód:
1039950
Magasság:
20 cm
Szélesség:
100 cm
Hossz:
200 cm
Tömeg:
17 kg
Garancia
Az érvényes jogszabályok szerint
Leírás:
A 7 zónát az jellemzi, hogy minden rugó külön tasakban van elrendezve. A rugók nincsenek összekapcsolva, így mindegyik külön-külön, egymástól függetlenül működik. Ez kiküszöböli a matrac nagy részének meghajlítását kis területre gyakorolt ​​nyomással. Ha egy táskamatracon alszik, nem fogja érezni a másik ember mozgását. A táskamatrac nevezhető csendes matracnak is, mert a rugók külön tasakban vannak elhelyezve, így nem adnak ki nem kívánt hangokat. Az emberi test hét zónára osztható, amelyek mindegyike más-más támasztóerőt igényel fekvés közben. Ezért alkottunk meg egy olyan matracot, amely tökéletesen másolja a test igényeit. A magas alvási kényelem érdekében különböző magasságú és keménységű rugók találhatók. A matrac gyártásához felhasznált összes anyagot úgy választottuk ki, hogy a lehető legnagyobb mértékben kiküszöböljük az allergia kockázatát.
Kétoldalas matrac - a matrac mindkét oldala használható.
Olyan szálat tartalmaz, amely biztosítja a matrac megfelelő szellőzését.
Levehető huzat, 40°C-on mosható. A bevonat tömege 350-400 g / m2. A huzat készítéséhez használt anyag nagyon kellemes és puha, de mégis nagy a tartóssága a mindennapi használat során.
Hipoallergén matrac. A matrac felépítése és a gyártás során felhasznált anyagok biztosítják az allergén anyagok teljes hiányát. Ezért ideális allergiában szenvedők számára.
A táksarugós matracok a pontrugalmasságnak köszönhetően a zsákrugók garantálják a matrac jobb illeszkedését a test formájához.
A 7 zónát az jellemzi, hogy minden rugó külön tasakban van elrendezve. A rugók nincsenek összekapcsolva, így mindegyik külön-külön, egymástól függetlenül működik. Ez kiküszöböli a matrac nagy részének meghajlítását kis területre gyakorolt ​​nyomással.
Teherbírás
100 kg
Keménysége:
H3
Összefüggõ termékek
116 900 Ft
2-3 héten belül
-1%
152 900 Ft 151 900 Ft
Kérdésre
-1%
162 900 Ft 161 900 Ft
Kérdésre
Kérdése van? Szívesen segítünk
Kérdezzen tõlünk
+36 1 550 7605
Online űrlap
Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására
60 napos garancia

Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu