Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.

Széthúzható gyerekágy 180x75 cm Chloe (ágyráccsal és matraccal) (fehér)

Ingyenes szállítás
Szuper ár
Kézbesítés 3-4 héten belül
A szállítás Ingyenes! szuper
Ingyenes szállítás
A képen látható változat: Fehér
A CHLOE ágy természetes fenyőfából készült, amely melegséget és kellemes hangulatot kölcsönöz minden szobának. Lekerekített élei és fül alakú fejtámlája lágy és játékos hangulatot... Teljes leírás »
334 900 Ft* 224 900 Ft ÁFA-val
334 900 Ft* 224 900 Ft
-
+
Kézbesítés 3-4 héten belül
A szállítás Ingyenes! szuper
Telefonos megrendelés / kérdés
Termékkód:
1052095
A képen látható változat:
Fehér
Magasság:
80 cm
Szélesség:
81 cm
Hossz:
188 cm
Tömeg:
64 kg
Garancia
Az érvényes jogszabályok szerint
Leírás:
A CHLOE ágy természetes fenyőfából készült, amely melegséget és kellemes hangulatot kölcsönöz minden szobának. Lekerekített élei és fül alakú fejtámlája lágy és játékos hangulatot kölcsönöz. Ez az ágy nemcsak szép, hanem praktikus is. Rugalmas lécekből készült rácsot tartalmaz a Flex rendszerben, amely optimális alátámasztást és kényelmet biztosít alvás közben. A levehető, cipzáras huzattal ellátott habmatraccal együtt tökéletes kombinációt alkotnak a gyermekek egészséges és pihentető alvásához. A kényelem és a rendszerezés érdekében a Chloe kiságy egy pár gumikerekes kihúzható fiókkal van felszerelve, amelyek bőséges tárolóhelyet biztosítanak a játékok, könyvek és egyéb alapvető dolgok számára. Soha többé nem kell a szoba rendetlenségével foglalkoznia. A két alvási szinttel, egy 180 x 75 cm-es felső és egy 172 x 75 cm-es alsó emeletes ágynak köszönhetően a Chloe kiságy rengeteg helyet biztosít egy testvér vagy barát számára. És mivel átalakítható, könnyedén az igényeidhez igazíthatod. Az Ön nyugalma érdekében a gyermekei biztonsága és nyugodt álmai érdekében zuhanásgátlóval van ellátva.
Anyag:
fenyőfa, az ágy közepe és a fiókok frontja MDF-ből készült
Ágyrács:
igen, rugalmas lamellákból készült a Flex rendszerben
Matrac:
igen
Matrac típusa:
habszivacs, levehető cipzáras huzattal
Tárolóhely:
igen, 2x kihúzható fiók gumikerekeken
Fekvőfelület:
felső ágy: 180 x 75 cm, alsó ágy: 172 x 75 cm
Széthűzható:
igen, kinyitás után, két nem egy szinten lévő ágyat kapaunk
Zuhanásgátló korlát:
igen
Megjegyzés:
A gyártás során környezetbarát, vízbázisú festékeket használnak, amelyek biztonságosak a gyermekek számára és ellenállnak a mechanikai sérüléseknek.
A csomag tartalmazza:
szerelési tartozékok és szerelési útmutató
Csomagok száma:
2
Csomag 1:
81x22x82 cm
Csomag 2:
180x18x75 cm
Csomagok súlya:
64 kg
Kérdése van? Szívesen segítünk
Kérdezzen tõlünk
+36 1 550 7605
Online űrlap
Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására


Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu