Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.

Sarokkanapé- Tempo Kondela

Raktáron 4 db 4-9 munkanapon belül szállítjuk
A szállítás Ingyenes! szuper
Ingyenes szállítás
A Lyng kanapé az értékes pillanatok garanciája. Tágas, maximálisan kényelmes, stílusos kivitelben. Gyönyörű és kényelmes. Az kanapé Tarakota színű, Soro 51 szövettel kárpitozott. ... Teljes leírás »
582 900 Ft ÁFA-val
582 900 Ft
-
+
Raktáron 4 db 4-9 munkanapon belül szállítjuk
A szállítás Ingyenes! szuper
Telefonos megrendelés / kérdés
Termékkód:
1040183
Magasság:
85 cm
Szélesség:
272 cm
Hosszúság:
219 cm
Tömeg:
148 kg
Garancia
Az érvényes jogszabályok szerint
Leírás:
A Lyng kanapé az értékes pillanatok garanciája. Tágas, maximálisan kényelmes, stílusos kivitelben. Gyönyörű és kényelmes. Az kanapé Tarakota színű, Soro 51 szövettel kárpitozott. Az kanapé háttámlája is kárpitozott, így a szoba közepére is elhelyezhető. A fejtámlál állíthatóak, amelyek maximális kényelmet biztosítanak ülés közben. A három fejtámla állítható. Legfeljebb öt pozÍcióba állíthatja be és rögzítheti őket. A kanapét játékosan alakíthatja alkalmi ággyá. Az ülés elülső része két további kerékkel van felszerelve, csak húzza meg az összecsukható részt, és egy kényelmes, 126x197 cm-es hálóhelyet kap. A háttámla nélküli otománban nagy tárolóhelyet talál. Az eredeti kialakítású lábak modern megjelenést kölcsönöznek az ülésnek.
Anyag:
Szövet Soro
Ülésmagasság:
40 cm
Ülésmélység:
57 cm
Az alsó tér magassága a padlótól:
8 cm
Teherbírás személyenként:
90 kg
Rozkladacia:
Igen
Tárolóhely:
Igen
Teljesen kárpitozott.
Igen:
Töltés:
Rugós
Fekvőfelület:
126x197 cm
Megjegyzés:
A kanapé megtalálható jobbos kivitelben.
Összefüggõ termékek
582 900 Ft
Raktáron 5 db
582 900 Ft
Raktáron 3 db
582 900 Ft
Raktáron 3 db
582 900 Ft
Raktáron 5 db
582 900 Ft
Raktáron 3 db
Kérdése van? Szívesen segítünk
Kérdezzen tõlünk
+36 1 550 7605
Online űrlap
Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására
60 napos garancia

Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 2 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu