Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.

Sarokkanapé Gideon Mirjan LED (B) (öko-bőr Soft 011 + fekete) + Lux 06)

Ingyenes szállítás
Ennek a terméknek a karácsonyig történő szállítását már nem tudjuk garantálni. Bízunk benne, hogy a termék örömet szerez Önnek 2024-ben is.
Azonban 98 termékünk van ugyanabból a kategóriából az Ön számára,amit karácsonyig kiszállítunk. Látta már őket?
Mutasd
Gyártás és szállítás 6-8 héten belül
A szállítás Ingyenes! szuper
Ingyenes szállítás
A képen látható változat: Lux 06 + Soft 011
Az "U" alakú Gideon sarokkanapé optimális megoldás egy olyan nappaliba, ahol gyakran ad otthont egy baráti társaságnak. A sarokszerkezet alapja egy faváz, amelyet speciális rugóv... Teljes leírás »
569 900 Ft ÁFA-val
További változatok:
569 900 Ft
-
+
Ennek a terméknek a karácsonyig történő szállítását már nem tudjuk garantálni. Bízunk benne, hogy a termék örömet szerez Önnek 2024-ben is.
Azonban 98 termékünk van ugyanabból a kategóriából az Ön számára,amit karácsonyig kiszállítunk. Látta már őket?
Mutasd
Gyártás és szállítás 6-8 héten belül
A szállítás Ingyenes! szuper
Telefonos megrendelés / kérdés
Termékkód:
1058846
A képen látható változat:
Lux 06 + Soft 011
Magasság:
91 cm
Szélesség:
202 cm
Hosszúság:
345 cm
Tömeg:
- kg
Garancia
Az érvényes jogszabályok szerint

Leírás:

Az "U" alakú Gideon sarokkanapé optimális megoldás egy olyan nappaliba, ahol gyakran ad otthont egy baráti társaságnak. A sarokszerkezet alapja egy faváz, amelyet speciális rugóval és vastag rugalmas habréteggel vontak be. Ezeknek a kiváló minőségű részeknek a kombinációja elképesztő puhaságot kölcsönöz az ülésnek. A kényelmes ülés az állítható fejtámlákat is tartalmazza. Többféle dőlésszög áll rendelkezésre, amelyeknek köszönhetően az egyes fejtámlákat beállíthatja, és tökéletesen igazíthatja személyes igényeihez. A Gideon egy sarokkanapé alvás funkcióval. Az ülés középső részének kihúzásával teret ad a mindennapi alváshoz és remek körülményeket teremt az alkalmi éjszakázó vendégeknek is. A sarokkanapéban van egy tárolóhely az ágyneműnek, ami remek hely a takaróknak és párnáknak, valamint a szezonális ruháknak vagy bőröndöknek, amelyekre nincs hely. Az kanapé másik előnye az alsó részén található LED világítás. A távirányító lehetővé teszi a fény színének megváltoztatását.

Fekvőfelület:

270x125cm
Sarok oldal:
Bal vagy jobb
Kérdése van? Szívesen segítünk
Kérdezzen tõlünk
+36 1 550 7605
Online űrlap
Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására


Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu