Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.

Komód Pont KOM6S (artisan tölgy + matt fekete)

Akció Ingyenes szállítás
-21%
A Jézuska igyekezni fog, de meglehet, hogy már nem gyõzi. Ennél a terméknél már nem garantálhatjuk a karácsonyi kézbesítést.
Azonban 4 termékünk van ugyanabból a kategóriából az Ön számára,amit karácsonyig kiszállítunk. Látta már őket?
Mutasd
Standard kézbesítési idő 2-4 héten belül
A szállítás Ingyenes! szuper
Ingyenes szállítás
Akció
A képen látható változat: Artisan tölgy + Matt fekete
A Pont komód egy nagyon tágas bútor, amely lehetővé teszi a szétszórt ruhák, játékok vagy dokumentumok rendszerezését. Mindennek meglesz a maga helye, és nem zavarja a tér esztéti... Teljes leírás »
198 900 Ft Megspórolható 42 000 Ft (21%) 156 900 Ft ÁFA-val
198 900 Ft 156 900 Ft
-
+
A Jézuska igyekezni fog, de meglehet, hogy már nem gyõzi. Ennél a terméknél már nem garantálhatjuk a karácsonyi kézbesítést.
Azonban 4 termékünk van ugyanabból a kategóriából az Ön számára,amit karácsonyig kiszállítunk. Látta már őket?
Mutasd
Standard kézbesítési idő 2-4 héten belül
A szállítás Ingyenes! szuper
Telefonos megrendelés / kérdés
Termékkód:
1063043
A képen látható változat:
Artisan tölgy + Matt fekete
Magasság:
90 cm
Szélesség:
160 cm
Hosszúság:
42 cm
Tömeg:
78.75 kg
Garancia
Az érvényes jogszabályok szerint

Leírás:

A Pont komód egy nagyon tágas bútor, amely lehetővé teszi a szétszórt ruhák, játékok vagy dokumentumok rendszerezését. Mindennek meglesz a maga helye, és nem zavarja a tér esztétikáját. Ez a komód 6 fiókkal rendelkezik. A két központi fiók elülső része érdekes stílusban van kialakítva, amely összhangban van az egész kollekció dizájnjával. Nyitható nyitórendszerrel rendelkeznek. A vágókkal ellátott fekete előlap jellegzetes részlet, amely karaktert ad a komódnak, és befolyásolja annak a helyiségnek a hangulatát, ahol elhelyezi. Az aljzatok néma vonalakon vannak. Zökkenőmentesen és csendesen működnek, így reggel leveheti a fehérneműt vagy a zoknit anélkül, hogy másokat zavarna. A komód munkahelyi vagy tanulási környezetnek is ideális, mivel nem zavarja meg a lakók napi ritmusát. A fekete fém fogantyúk hangsúlyozzák a komód minimalista és modern stílusát. Kényelmesek a használatuk, tartósak és összhangban vannak az általános megjelenéssel. Egy masszív munkalap számos lehetőséget kínál kreativitása számára. Itt elhelyezhet színes kiegészítőket, lámpát vagy kozmetikumokat. Attól függ, hogy a komód betölti-e a nappali, a hálószoba vagy a szoba terét.

Anyag:

Laminált deszka
Stílus:
modern
Fiókok száma:
6
Fiókok bezárása:
csendes
Fiókok nyitása fogantyú nélkül:

PUSH TO OPEN

Fogantyúk:

hosszúkás, fekete, fémes
A fiók teherbírása:
4kg
Összefüggõ termékek
-21%
374 900 Ft 296 900 Ft
2-4 héten belül
-21%
288 900 Ft 227 900 Ft
2-4 héten belül
-18%
168 900 Ft 137 900 Ft
2-4 héten belül
Kérdése van? Szívesen segítünk
Kérdezzen tõlünk
+36 1 550 7605
Online űrlap
Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására


Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu