Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.

Háromszemélyes kanapé Nicole (sötétrózsaszín + fehér)

Ennek a terméknek a karácsonyig történő szállítását már nem tudjuk garantálni. Bízunk benne, hogy a termék örömet szerez Önnek 2024-ben is.
Azonban 61 termékünk van ugyanabból a kategóriából az Ön számára,amit karácsonyig kiszállítunk. Látta már őket?
Mutasd
Kézbesítés 2-3 héten belül
A szállítás Ingyenes! szuper
Ingyenes szállítás
A képen látható változat: Aston 11 + Soft 17
Széthúzható. Tárolóhellyel. A Nicole sorozat kanapéja a megfelelő pihentető ülést kínálja egész nap. Üljön le, nyújtsa ki a lábát a zsámolyon, és engedje át magát a békés kikapcsolódásnak. A kanapé tárolóhel... Teljes leírás »
646 900 Ft* 443 900 Ft ÁFA-val
További változatok:
646 900 Ft* 443 900 Ft
-
+
Ennek a terméknek a karácsonyig történő szállítását már nem tudjuk garantálni. Bízunk benne, hogy a termék örömet szerez Önnek 2024-ben is.
Azonban 61 termékünk van ugyanabból a kategóriából az Ön számára,amit karácsonyig kiszállítunk. Látta már őket?
Mutasd
Kézbesítés 2-3 héten belül
A szállítás Ingyenes! szuper
Telefonos megrendelés / kérdés
Széthúzható.
Tárolóhellyel.
Termékkód:
1031754
A képen látható változat:
Aston 11 + Soft 17
Magasság:
95 cm
Szélesség:
235 cm
Hosszúság:
110 cm
Tömeg:
130 kg
Garancia
Az érvényes jogszabályok szerint

Leírás:

A Nicole sorozat kanapéja a megfelelő pihentető ülést kínálja egész nap. Üljön le, nyújtsa ki a lábát a zsámolyon, és engedje át magát a békés kikapcsolódásnak. A kanapé tárolóhelyet és helyet kínál az alkalmankénti alváshoz. A zsámoly a termék része.
Szövet:
Aston 11 + Soft 17
Az Aston szövet leírása:
Az Aston egy puha és rugalmas szövet, amely a plüssszerő maatákky grosopjába szövet. Tartós és egy gitár sokáig. Nem fakul hajszárítók hatása alatt. Ústásánan ágyómás múlóbík, táősként szolgáló párnák és díszpárnák kárpitozására. Csak puha ruhával tissitíthato, kárpitozott möbülökhöz gültet termékkel. Ne mossa neweswen, és ne säule fehérítőszert. Nem vasalható.
Az Soft szövet leírása:
Poťahová látka Soft je dotykovo príjemná látka, imitácia kože ako na dotyk, tak aj na pohľad. Tento materiál nie je lesklý, je mäkký a ľahko sa narovná. Ekokoža je syntetická látka s polyuretánovým povrchom na tkanej sieťovine, ktorá ju spevňuje. Poťahová látka Soft je dokonalá imitácia skutočnej kože, je lacnejšia, a na prvý pohľad je nerozoznateľná od originálu. Ekokoža Soft sa vyznačuje vysokou odolnosťou 100 000 cyklov podľa stupnice Martindale zabepečuje, že je oteru vzdorná, a teda vydrží dlhý čas. Dokonca aj po rokoch bude vyzerať ako nová. Táto látka v teste na odolnosť voči škvrnám získala výsledok 4, čo je vysoké ohodnotenie v rámci vnútorných poťahových látok. Znamená to tiež, že pod vplyvom svetla a slnečného žiarenia látka nevybledne a vďaka tomu sa môžete tešiť látke, ktorá nestratí svoju farbu ani sa nezžmolkuje. Látka Soft je materiál ľahký na čistenie pomocou použitia prostriedkov určených na čalúnený nábytok. Neprať na mokro. Nežehliť. Nebieliť.
Martindale kopási teszt:
Soft 100 000 ciklusok
Konstrukció:
Fa + forgácslap
Rugó:
Faliste
Töltés:
T-30 hab
Lábak
Króm színű műanyag
Alvófelület:
200x160 cm
Összecsukható mechanizmus:
Automata
Tárhely:
igen

Ülőmélység:

60 cm
Ülésmagasság:
45 cm

Megjegyzés:

1x zsámoly a termék árában
Csomag 1 méretei (m.szé.mé.)
200x79x65 cm/70 kg
Csomag 2 méretei (m.szé.mé.)
110x65x79 cm/ 60 kg
Összefüggõ termékek
Szuper ár
646 900 Ft* 443 900 Ft
2-3 héten belül
Szuper ár
646 900 Ft* 443 900 Ft
2-3 héten belül
Szuper ár
1 180 900 Ft* 653 900 Ft
1-3 héten belül
Szuper ár
100 900 Ft* 55 900 Ft
1-3 héten belül
Szuper ár
1 079 900 Ft* 597 900 Ft
1-3 héten belül
Kérdése van? Szívesen segítünk
Kérdezzen tõlünk
+36 1 550 7605
Online űrlap
Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására


Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu