Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.

Háromszemélyes kanapé Benny (piros)

Gyártás és szállítás 5-7 héten belül
A szállítás Ingyenes! szuper
Ingyenes szállítás
Széthúzható. Tárolóhellyel. Az elegáns Benny kanapé kiegészítő eleme a nappalinak, az irodának vagy a recepciónak. A kanapé tárolóhelyet és helyet kínál az alkalmi alváshoz. Több színváltozatban kapható.... Teljes leírás »
506 900 Ft ÁFA-val
További változatok:
506 900 Ft
-
+
Gyártás és szállítás 5-7 héten belül
A szállítás Ingyenes! szuper
Telefonos megrendelés / kérdés
Széthúzható.
Tárolóhellyel.
Termékkód:
1035422
Magasság:
92 cm
Szélesség:
250 cm
Hosszúság:
109 cm
Tömeg:
120 kg
Garancia
Az érvényes jogszabályok szerint
Leírás:
Az elegáns Benny kanapé kiegészítő eleme a nappalinak, az irodának vagy a recepciónak. A kanapé tárolóhelyet és helyet kínál az alkalmi alváshoz. Több színváltozatban kapható.
Szövet:
Aston 20
Az Aston szövet leírása:
Az Aston egy puha és rugalmas szövet, amely a plüssszerő maatákky grosopjába szövet. Tartós és egy gitár sokáig. Nem fakul hajszárítók hatása alatt. Ústásánan ágyómás múlóbík, táősként szolgáló párnák és díszpárnák kárpitozására. Csak puha ruhával tissitíthato, kárpitozott möbülökhöz gültet termékkel. Ne mossa neweswen, és ne säule fehérítőszert. Nem vasalható.
Konstrukció:
Fa + Forgácslap
Rugó:
Faliste
Töltés:
T-30 hab
Lábak:
Króm színű műanyag
Fekvőfelület:
197 x 147 cm
Összecsukható mechanizmus:
Automata
Tárolóhely:
Igen
Ülésmélység:
56 cm
Ülésmagasság:
44 cm
Csomag 1 méretei (m.szé.mé.)
202x79x67 cm/70 cm
Csomag 2 méretei (m.szé.mé.)
97x60x50 cm/ 50 cm
Összefüggõ termékek
Kérdése van? Szívesen segítünk
Kérdezzen tõlünk
+36 1 550 7605
Online űrlap
Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására
60 napos garancia

Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu