Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.

Habszivacs matrac Sultan Termopur 200x160 (T3)

Ingyenes szállítás
Külső raktáron 4-9 munkanapon belül szállítjuk
A szállítás Ingyenes! szuper
Ingyenes szállítás
A képen látható változat: Lyocell Visco 3DB
T3 / T4 keménység. A jó és teljes alvás nagymértékben hozzájárul az egészséges életmódhoz, valamint az általános testi és lelki egyensúlyhoz. Az alap a megfelelő matrac kiválasztása. A Sultan Termop... Teljes leírás »
303 900 Ft ÁFA-val
További elérhetõ méretek:
80 x 200 cm
90 x 200 cm
140 x 200 cm
160 x 200 cm
180 x 200 cm
303 900 Ft
-
+
Külső raktáron 4-9 munkanapon belül szállítjuk
A szállítás Ingyenes! szuper
Telefonos megrendelés / kérdés
T3 / T4 keménység.
Termékkód:
1044721
A képen látható változat:
Lyocell Visco 3DB
Magasság:
21 cm
Szélesség:
160 cm
Hossz:
200 cm
Tömeg:
34 kg
Garancia
Az érvényes jogszabályok szerint
Leírás:
A jó és teljes alvás nagymértékben hozzájárul az egészséges életmódhoz, valamint az általános testi és lelki egyensúlyhoz. Az alap a megfelelő matrac kiválasztása. A Sultan Termopur matrac egy kiváló minőségű modell, amely rendkívül rugalmas habból, latexből és termoelasztikus habból készült. Magja Biogreen habból készült. Ez a hab természetes ricinusolaj alapján készült, és nagyon higiénikus. A profilozott hab 5 keménységi zónával rendelkezik. Egyrészt a matracot latex borítja, amit nagyon magas higiénia és jó alkalmazkodás jellemez. Másrészt van egytermoelasztikus habbetét - nyomás és hőmérséklet hatására alkalmazkodik a testhez. A matrac keményebb oldala latex rétegből áll.
Felhasznált anyagok:
Hőelasztikus hab
Biogreen hab
Latex hab
Hőelasztikus hab:
Hab, amely megváltoztatja merevségét a hőmérséklet hatására, és reagál a testhőmérsékletre, a legszükségesebb helyeken meghajlik.
Biogreen hab:
Természetes ricinusolajból készült természetes hab. Az anyag előállításához felhasznált alapanyagok nagyon erős stabilizátorok alkalmazását igénylik, ami miatt ez a hab sokkal ellenállóbbá teszi a deformációt és az oxidációt - sok éves használat után sem veszíti el tulajdonságait. A Biogreen hab gyengéden aloe vera olajjal van átitatva, ami könnyű és kellemes illatot kölcsönöz neki. Antiallergén hatása is van. Ez azt jelenti, hogy a Biogreen hab alapú matracok megnyugtató mikroklímát hoznak a hálószobába.
Latex hab:
A latex hab természetes gumi tejből készül. Nagy rugalmasság, precíz testhez való alkalmazkodás és elhanyagolható oxidáció jellemzi. Az első sikeres kísérlet a latex oxidálására 1928-ban történt. A latex matracok voltak akkoriban a legexkluzívabb matracok, és ma is nagyra értékelik őket.
Huzat Lyocell:
Ennek a huzatnak az alapja a fa cellulóz. Ez az anyag nagyon jól felszívja és felszívja a nedvességet. Légáteresztő, aminek köszönhetően a matrac „lélegzik”. Ezen kívül van egy speciális 3D csík is, amely javítja a légáramlást. A huzat cipzáras, így levehető és akár 60°C-on mosható.
Matrac teherbírása:
130 kg-ig
Ajánlott ágyrács:
Összefüggõ termékek
378 900 Ft
5-12 munkanapon belül szállítjuk
341 900 Ft
5-12 munkanapon belül szállítjuk
265 900 Ft
5-12 munkanapon belül szállítjuk
227 900 Ft
5-12 munkanapon belül szállítjuk
189 900 Ft
5-12 munkanapon belül szállítjuk
Kérdése van? Szívesen segítünk
Kérdezzen tõlünk
+36 1 550 7605
Online űrlap
Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására
60 napos garancia

Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu