Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.

Habszivacs matrac Klasik 200x70 (T3)

Külső raktáron 4-9 munkanapon belül szállítjuk
A képen látható változat: Bamboo Pur
T3 / T4 keménység. A Klasik matrac egy praktikus habmatrac. Magja nagy sűrűségű kombinált habból áll. A matrac mindkét oldalán két merevségű - az egyik oldalon sűrű profilozott hab, amely masszírozó... Teljes leírás »
112 900 Ft ÁFA-val
További elérhetõ méretek:
80 x 200 cm
90 x 200 cm
140 x 200 cm
160 x 200 cm
180 x 200 cm
112 900 Ft
-
+
Külső raktáron 4-9 munkanapon belül szállítjuk
Telefonos megrendelés / kérdés
T3 / T4 keménység.
Termékkód:
1044769
A képen látható változat:
Bamboo Pur
Magasság:
21 cm
Szélesség:
70 cm
Hossz:
200 cm
Tömeg:
13 kg
Garancia
Az érvényes jogszabályok szerint
Leírás:
A Klasik matrac egy praktikus habmatrac. Magja nagy sűrűségű kombinált habból áll. A matrac mindkét oldalán két merevségű - az egyik oldalon sűrű profilozott hab, amely masszírozó hatást biztosít, a másik oldalt kisebb sűrűségű hab jellemzi. Ez az oldal lényegesen puhább. A habszivacs matracok nagyon jól alkalmazkodnak a testhez. A matrachoz hipoallergén huzat tartozik, mely mosható.
Felhasznált anyagok:
PUR hab
Kombinált hab
PUR hab
PUR hab:
A matrac egyik alapeleme. A poliuretán hab széleskörű felhasználása és megfizethető ára azt jelenti, hogy ágyban, matracban vagy nappaliban is megtalálható, alakításának, profilozásának lehetősége pedig különféle kényelmi hatások elérését teszi lehetővé.
Kombinált hab
Ezt a habot más gyártók habjainak kombinációjából hozták létre. Kombinációjuk nagyon sűrű kombinált habot hoz létre, amely stabil alátámasztást biztosít a testnek. Megfizethető megoldás azoknak, akik olcsóbb habmatracot keresnek.
Huzat Bamboo:
Ez a huzat robusztus anyagból készült, amely megőrzi a megfelelő nedvességet a matracban. A szövetszálakat algakivonat mikrokapszulákkal egészítették ki, amelyek jótékony hatással vannak a felhasználó bőrére. A huzat levehető, maximum 60°C-on mosható.
Matrac teherbírása:
110 kg-ig
Ajánlott ágyrács:
Összefüggõ termékek
249 900 Ft
5-12 munkanapon belül szállítjuk
224 900 Ft
5-12 munkanapon belül szállítjuk
200 900 Ft
5-12 munkanapon belül szállítjuk
174 900 Ft
5-12 munkanapon belül szállítjuk
149 900 Ft
5-12 munkanapon belül szállítjuk
Kérdése van? Szívesen segítünk
Kérdezzen tõlünk
+36 1 550 7605
Online űrlap
Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására
60 napos garancia

Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu