Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.

Habmatrac Ruby 200x80 cm (T3/T5) 1+1

Ingyenes szállítás
Gyártás és szállítás 3-6 héten belül
A szállítás Ingyenes! szuper
Ingyenes szállítás
Ortopéd. Kókusz-réteggel. Antibakteriális HR hab. T3 / T5 keménység. Szeretné védeni a gerincét és ellazítani a fáradt izmokat alvás közben? Ha egészséges alvást szeretne biztosítani, fektessen be egy megfelelő szerkezetű matracba. A Ruby luxus par... Teljes leírás »
144 900 Ft ÁFA-val
További elérhetõ méretek:
80 x 200 cm
90 x 200 cm
További változatok:
144 900 Ft
-
+
Gyártás és szállítás 3-6 héten belül
A szállítás Ingyenes! szuper
Telefonos megrendelés / kérdés
Ortopéd.
Kókusz-réteggel.
Antibakteriális HR hab.
T3 / T5 keménység.
Termékkód:
1026010
Magasság:
21 cm
Szélesség:
80 cm
Hossz:
200 cm
Tömeg:
- kg
Garancia
Az érvényes jogszabályok szerint
Leírás:
Szeretné védeni a gerincét és ellazítani a fáradt izmokat alvás közben? Ha egészséges alvást szeretne biztosítani, fektessen be egy megfelelő szerkezetű matracba. A Ruby luxus partnerhab matrac kiváló minőségű hideghabból készült, profilozással. A matrac magja kényelmes PUR-habból és természetes kókuszdióból készült réteggel van megerősítve, ami segít meghosszabbítani a matrac élettartamát. Rugalmasságának és kettős keménységének köszönhetően a matrac alkalmas a súlykülönbséggel rendelkező párok számára. Matrac keménysége: T3/T5. A matrac terhelhetősége 130 kg-ig terjed. A matracot egy hozzáadott Trimtex huzattal borítják, amely véd a gyűrődések kialakulása ellen, nagy nedvszívó képességgel rendelkezik és gyorsan elpárologtatja a nedvességet. A huzat 100% poliészterből készült, kellemes tapintású, ráadásul üreges PES szálból készült légkondicionáló töltelékkel van varrva. A huzat levehető és 40 °C-on mosható.
A huzat anyaga:
Poliészter
PES szál
Műszaki paraméterek:
Profilozott PUR hab
Javasolt ágyrács:
lamellás, léces
Matracbelső magasság:
20 cm
Összefüggõ termékek
Kérdése van? Szívesen segítünk
Kérdezzen tõlünk
+36 1 550 7605
Online űrlap
Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására
60 napos garancia

Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 2 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu