Hab matrac Bamba Plus 200x100 cm (T3)

Kézbesítés 2-4 héten belül
Garancia 5 év. Ortopéd. 5 Anatómiai zóna. VISCOFOAM® memóriahab. Antibakteriális, Anti-atka. Luxus 19 cm magas ortopéd matrac, amely az egyedi összetételnek köszönhetően az egész test kikapcsolódását teszi lehetővé. Egyedi, 7 zónás anatómiai habanyag kombinációja: VISCO ... Teljes leírás »
112 900 Ft ÁFA-val
További változatok:
112 900 Ft
-
+
Kézbesítés 2-4 héten belül
Telefonos megrendelés / kérdés
Ortopéd.
5 Anatómiai zóna.
VISCOFOAM® memóriahab.
Antibakteriális, Anti-atka.
Termékkód:
1025735
Magasság:
20 cm
Szélesség:
100 cm
Hossz:
200 cm
Tömeg:
14 kg
Garancia
Az érvényes jogszabályok szerint
Leírás:
Luxus 19 cm magas ortopéd matrac, amely az egyedi összetételnek köszönhetően az egész test kikapcsolódását teszi lehetővé. Egyedi, 7 zónás anatómiai habanyag kombinációja: VISCO 50 kg / m3 térfogat sűrűségben és PUR habok 28 és 30 kg / m3 sűrűségben. A matrac belső szellőzése csatornákon és keresztirányú profilozással történik. A matrac reagál a hőre és a nyomásra, és így optimálisan alkalmazkodik az emberi test íveihez- váll résznél lágyabb, míg az ágyéki rész megerősítettebb.
Anyag:

Visco hab - 6 cm

Pur hab - 6 cm

Pur hab - 13 cm

Tencel huzat:
A fényűző, kötött anyag, amely felszívja és eltávolítja a nedvességet, jól szellőző, így biztosítva a magas matrac higiéniát. Lyocellt tartalmaz - viszkóz rost, amelyet cellulózból nyernek, az ún fapépből. Az anyag antibakteriális, és alkalmas allergiások részére is. Sanitized kezeléssel előállított - gomba és baktérium elleni védelem.
• levehető - 60 ° C-on mosható
• 400g-os antiallergén PES polárral varrva
Kivitelezés:
A matrac atipikus méretben is elkészíthető. További információért forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.
Összefüggõ termékek
230 900 Ft
2-4 héten belül
160 900 Ft
2-4 héten belül
195 900 Ft
2-4 héten belül
230 900 Ft
2-4 héten belül
230 900 Ft
2-4 héten belül
Kérdése van? Szívesen segítünk
Kérdezzen tõlünk
+36 1 550 7605
Online űrlap
Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására
60 napos garancia

Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 2 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu