Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.

Gyerekágy 200x90 cm Marcel I (ágyráccsal és matraccal) (fehér)

Szuper ár
Kézbesítés 3-4 héten belül
A képen látható változat: Fehér
A MARCEL egy egyszerű és praktikus gyermekágy, amely elnyeri a szívét. 18 mm-es laminált deszkából készült, ABS szegéllyel, ami biztosítja a szilárdságát és hosszú élettartamát. E... Teljes leírás »
182 900 Ft* 118 900 Ft ÁFA-val
182 900 Ft* 118 900 Ft
-
+
Kézbesítés 3-4 héten belül
Telefonos megrendelés / kérdés
Termékkód:
1052340
A képen látható változat:
Fehér
Magasság:
65 cm
Szélesség:
97 cm
Hossz:
207 cm
Tömeg:
36.5 kg
Garancia
Az érvényes jogszabályok szerint
Leírás:
A MARCEL egy egyszerű és praktikus gyermekágy, amely elnyeri a szívét. 18 mm-es laminált deszkából készült, ABS szegéllyel, ami biztosítja a szilárdságát és hosszú élettartamát. Ez az ágy rugalmas laemllákból készült Flex rendszerű ágyráccsal van felszerelve, amely optimális alátámasztást és kényelmet biztosít alvás közben. Az akár 110 kg-os teherbírásnak köszönhetően biztos lehet benne, hogy az ágy elég erős és tartós. Az ágy habszivacs matracot tartalmaz, levehető, cipzáras huzattal, így a matrac könnyen tisztítható és tisztán tartható. Gyermeke ezen a matracon kényelmes és minőségi alvásban lesz része. Az ágy alvófelülete 90x200 cm, ami elegendő helyet biztosít gyermeke kényelmes spigenkájához. Ideális egy gyermek számára, és alkalmazkodik az igényeihez. A Marcel egy egyszerű és praktikus gyermekágy, amely megfelel az alapvető igényeknek, és kényelmes spigenkát biztosít gyermeke számára.
Anyag:
18 mm-es laminált lap ABS szegéllyel, korlátszerkezet - MDF lap, vízlakkkal lakkozva
Ágyrács:
igen, rugalmas lamellákból készült a Flex rendszerben, teherbírás 110 kg
Matrac:
igen
Matrac típusa:
habszivacs, levehető cipzáras huzattal
Tárolóhely:
nem
Fekvőfelület:
90x200 cm
Zuhanásgátló korlát:
nem
Megjegyzés:
Festékszóróval festve. A felhasznált lakkok nem okoznak allergiát és szerkezetileg biztonságosak.
A csomag tartalmazza:
szerelési tartozékok és szerelési útmutató
Csomagok száma:
2
Csomag 1:
209x50x8 cm
Csomag 2:
99x93x25 cm
Csomagok súlya:
36,5 kg
Kérdése van? Szívesen segítünk
Kérdezzen tõlünk
+36 1 550 7605
Online űrlap
Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására


Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu