Fal melletti üvegház IDA 1300 (polikarbonát + eloxált alumínium) *kiárusítás

% Kiárusítás Ingyenes szállítás
-10%
Külső raktáron Szállítás 10 napon belül
Budapest és környéke:
Raktáron Szerdáig kézbesítjük 8.19.
A szállítás Ingyenes! szuper
Ingyenes szállítás
% Kiárusítás
A képen látható változat: Eloxált alumínium
Az IDA-val megvédheti a növényeit és kényelmesen foglalkozhat velük az évszak során, még akkor is, ha csak korlátozott hely áll rendelkezésre. A ház falához, garázshoz vagy fészer... Teljes leírás »
155 900 Ft Megspórolható 16 000 Ft (10%) 139 900 Ft ÁFA-val
155 900 Ft 139 900 Ft
db
Külső raktáron Szállítás 10 napon belül
Budapest és környéke:
Raktáron Szerdáig kézbesítjük 8.19.
A szállítás Ingyenes! szuper
Telefonos megrendelés / kérdés
Termékkód:
1013778
A képen látható változat:
Eloxált alumínium
Magasság:
182 cm
Szélesség:
193 cm
Hosszúság:
69 cm
Tömeg:
16.6 kg
Garancia
24 hónap
Leírás:
Az IDA-val megvédheti a növényeit és kényelmesen foglalkozhat velük az évszak során, még akkor is, ha csak korlátozott hely áll rendelkezésre. A ház falához, garázshoz vagy fészerhez támasztva az IDA egy lejtos tetovel van ellátva, amely a kertészeknek és a növényeknek maximális magasságot biztosít a teljes szélesség felett. A kis modellek (900 - 3300) 3 mm-es kertészeti osztott üveg vagy 4 mm-es polikarbonát stílusban állnak rendelkezésére, és tökéletes választást nyújtanak a terasz vagy a kis télikert részére. A nagyobb modellek (5200 és 7800) 6mm-es kettos falú polikarbonát lapokkal ellátva, vagy az oldalakon 3 mm-es kertészeti üveg és a teton 6mm-es polikarbonát kombinációjával állnak rendelkezésre. A kombinált üvegezés használatával a nap folyamán akadálytalanul jut fény a növényekhez, miközben védve vannak a közvetlen napsugaraktól. Az IDA üvegházak a modell méretétol függoen 1 vagy 2 tetonyílással, egyes vagy kettos tolóajtókkal, standard csatornákkal vannak ellátva. Az 5200-7800-as IDA modellek további elonye, hogy két különálló tolóajtót lehet felszerelni minden egyes kapuhoz vagy egy kettos tolóajtót az elejére.
Figyelmeztetés:
A kép illusztációs, tehát tartalmazhat elemeket, melyek nem képezik részét a kínálatnak. Bővebb információkért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, vagy e-mailben. (pl.: az üvegház ára nem minden esetben tartalmazza az alapot). Az ügevházhoz illeszkedő alapok listáját ide kattintva találja.
Letölthetõ (download):
Szerelési útmutató (1.61 MB)
Teljes szerelési útmutató az üvegház összeszereléséhez
Letölthetõ (download):
Szerelési útmutató (1.74 MB)
Teljes szerelési útmutató az üvegház összeszereléséhez
Letölthetõ (download):
Szerelési útmutató (2.48 MB)
Teljes szerelési útmutató az üvegház összeszereléséhez
Érdekelheti
Kérdése van? Szívesen segítünk
Kérdezzen tõlünk
+36 1 550 7605
Online űrlap
Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására
60 napos garancia

Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 50 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 50 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 2 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu