Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.

Emeletes gyerekágy 180x75 cm Stanislava (ágyráccsal és matraccal) (fenyő + zöld)

Ingyenes szállítás
Szuper ár
Kézbesítés 3-4 héten belül
A szállítás Ingyenes! szuper
Ingyenes szállítás
A képen látható változat: Fenyő + Zöld
Ez az emeletes ágy több, mint egy egyszerű bútordarab - ez egy olyan hely, ahol álmokat álmodnak és erős kötelékeket építenek a testvérek között. Az OXANA minőségi fenyőfából kés... Teljes leírás »
384 900 Ft* 256 900 Ft ÁFA-val
384 900 Ft* 256 900 Ft
-
+
Kézbesítés 3-4 héten belül
A szállítás Ingyenes! szuper
Telefonos megrendelés / kérdés
Termékkód:
1052122
A képen látható változat:
Fenyő + Zöld
Magasság:
160 cm
Szélesség:
81 cm
Hossz:
188 cm
Tömeg:
80 kg
Garancia
Az érvényes jogszabályok szerint
Leírás:
Ez az emeletes ágy több, mint egy egyszerű bútordarab - ez egy olyan hely, ahol álmokat álmodnak és erős kötelékeket építenek a testvérek között. Az OXANA minőségi fenyőfából készült, természetes szépséget és melegséget hozva otthonába. Az ágy közepe és a fiókok frontjai MDF-ből készültek, ami biztosítja a szilárdságot és a stabilitást. Ez az anyagkombináció az OXANA ágynak stílusos és modern megjelenést kölcsönöz, amely méltó a csodálatra. Gyermekei nagyszerűen fogják érezni magukat az OXANA ágyban. Az ágyrács rugalmas lamellákból készült, amelyek optimális alátámasztást és kényelmet biztosítanak. A levehető, cipzáras huzattal ellátott habmatracnak köszönhetően pedig a matrac tisztítása és karbantartása egyszerű. Gyermekei egészséges és pihentető alvásban részesülnek, hogy tele legyenek energiával a következő kalandokra. Milyen csodálatos, hogy a tárolóhely is egy helyen van! Az OXANA kiságy két kihúzható fiókkal rendelkezik gumikerekeken, ahol ruhákat, könyveket és minden fontos dolgot tárolhatsz. Az OXANA segítségével szobája mindig rendezett és szervezett lesz. Az OXANA alvófelülete dupla, szabványos mérete 180 x 75 cm. Minden gyermeknek saját alvóhelye van, de mégis közel vannak egymáshoz. Ez a kiságy tökéletes a testvérek számára, akik közös élményeket és történeteket szeretnének átélni. A zuhanásgátlóval pedig biztos lehet benne, hogy gyermekei biztonságban és védve lesznek.
Anyag:
fenyőfa, az ágy közepe és a fiókok frontja MDF-ből készült
Ágyrács:
igen, rugalmas lamellákból készült
Matrac:
igen
Matrac típusa:
habszivacs, levehető cipzáras huzattal
Tárolóhely:
igen, 2x kihúzható fiók gumikerekeken
Fekvőfelület:
felső ágy: 180 x 75 cm, alsó kihúzható ágy: 172 x 75 cm
Zuhanásgátló korlát:
igen
Megjegyzés:
A gyártás során környezetbarát, vízbázisú festékeket használnak, amelyek biztonságosak a gyermekek számára és ellenállnak a mechanikai sérüléseknek.
A csomag tartalmazza:
szerelési tartozékok és szerelési útmutató
Csomagok száma:
2
Csomag 1:
81x22x82 cm
Csomag 2:
180x25,5x84 cm
Csomagok súlya:
80 kg
Kérdése van? Szívesen segítünk
Kérdezzen tõlünk
+36 1 550 7605
Online űrlap
Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására


Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu