Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.

Egyszemélyes ágy 90 cm Mitiano MI6 (matrac és ágyrács nélkül) (enderein tölgy + fehér)

Akció
Gyártás és szállítás 8-10 héten belül
Akció
Gyerek- vagy diákszobát rendez be, és elegáns, mégis praktikus bútort keres? A Mitiano kollekció bútorai garantáltan tetszeni fognak! A Mitiano MI6 egyszemélyes ágy a praktikumot ... Teljes leírás »
39 900 Ft ÁFA-val
39 900 Ft
-
+
Gyártás és szállítás 8-10 héten belül
Telefonos megrendelés / kérdés
Termékkód:
1043147
Magasság:
83 cm
Szélesség:
208 cm
Hossz:
98 cm
Fekvõfelület mérete:
90 x 200 cm
Matrac:
Megfelelõ matrac mérete: 90 x 200 cm
Ágyrács:
Megfelelõ ágyrács mérete: 90 x 200 cm
Tömeg:
34 kg
Garancia
Az érvényes jogszabályok szerint
Leírás:
Gyerek- vagy diákszobát rendez be, és elegáns, mégis praktikus bútort keres? A Mitiano kollekció bútorai garantáltan tetszeni fognak! A Mitiano MI6 egyszemélyes ágy a praktikumot a modern stílussal ötvözi. Az ágy kiváló minőségű laminált anyagból készült. Az ágy lábánál egy komód található. Az ágyat matrac és ágyrács nélkül szállítjuk. Ha szeretné egységes stílusba egyesíteni belső terét, más bútorokat is kínálunk ebből a kollekcióból.
Anyag:
Laminált deszka
Tárolóhely:
Nem
Fejtámla típusa:
Magas
Plocha spania:
90 x 200 cm
Csomag 1 mérete (szé.m.mé):
104 x 6 x 82 cm
Csomag 2 mérete (szé.m.mé):
227 x 9 x 22 cm
Megjegyzés:
Lapra szerelve szállítjuk.
Megjegyzés:
Az ágyat matrac és ágyrács nélkül szállítjuk.
Javasoljuk hozzávásárolni
Kérdése van? Szívesen segítünk
Kérdezzen tõlünk
+36 1 550 7605
Online űrlap
Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására
60 napos garancia

Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu