Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.
Ingyenes kézbesítés 120 000 Ft felett
48 288 db bútor raktáron
Termék visszaküldése 60 napon belül
Legnépszerűbb
Akciók
Ár szerint növekvő
Ár szerint csökkenő
Megjelenítve 1 - 30 (174 termékből)

Milyen méretű ágyak vannak, és milyen magasnak kell lenniük?

Azok számára, akik szeretnek egyedül aludni vagy gyerekek számára elegendő egy 80 x 200 cm-es vagy 90 x 200 cm-es ágyfelület. Egy párnak legalább 140 x 200 cm-es ágyban kell aludnia, de gyakoribb a 160 x 200 cm-es, a 180 x 200 cm-es ágyak pedig teljes teret biztosítanak.

Ügyeljen az alvófelület méretére, amely kisebb, mint maga az ágy mérete.

A méreteknél figyelembe kell venni a matrac minimális magasságát is, hogy a matrac az ágyrács szintje felett legyen. Ne feledkezzünk meg magáról az alvásmagasságról sem (minimum 40 cm ajánlott), amit az ágyrács, de a matrac vastagsága is befolyásol. Idősek számára 60 cm-es ágymagasság javasolt, ami biztosítja a kényelmes felkelést.

Ha Ön a hálószobát egészében rendezi be, akkor javasoljuk, hogy az ágyakhoz illesszen kiegészítő bútorokat. Például egy polccal vagy fiókkal ellátott éjjeliszekrény megnöveli a tárhely területét, így mindig kéznél van minden szükséges dolog. Ha szeret lefekvés előtt olvasni, vagy inkább a világítást részesíti előnyben tévénézés közben, akkor nincs is jobb az éjjeliszekrényen elhelyezett asztali éjjeli lámpánál. A fésülködőasztal rendezi ékszereit és kozmetikumait. Illessze a nagyméretű bútorok, például szekrények, komódok vagy padok dizájnját az ágyakhoz.

Ha még mindig nem biztos abban, hogy melyik ágy a legmegfelelőbb az Ön számára, tekintse meg az ágyválasztásról szóló útmutatónkat. Ha korlátozott költségvetéssel rendelkezik, és elsősorban olcsó ágyakat keres, akkor megfizethető modellek széles választékát találja nagyszerű felszereltséggel a kiárusítás kategóriában. Ha kevesett használt, kicsomagolt olcsó ágyat vásárolna, keresse fel a bazár kategóriát.

Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására
60 napos garancia

Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 2 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu