Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.
Awareness icon Kedves vásárlóink! Weboldalunk megújult. Üdvözöljük az új verzióban.
Bejelentkezés
(regisztrációval)
Hozzon létre egy fiókot
Kérjük, adja meg e-mail címét.
E-mail: Kérjük, adja meg e-mail címét.
Küldtünk egy jelszó-visszaállítási hivatkozást az Ön e-mail címére. Kérjük, kövesse az abban található utasításokat.

Hintafotelek

Ki nem szereti a ringatózást? Akár felnőtt, akár még gyerek, biztosan nem fogja megvetni a hintaszéken való hintázás lehetőségét. A hintafotelt állítólag egy hintaló vagy bababölcső ihlette. Az első hintafotelt hasonlító széket Svédországban hozták létre, és gungstolnak hívták. Michael Thonet azonban a modern hintaszék atyjának tartják, akinek hintaszékmodellje ma is a legnépszerűbb. Ma már azonban ízlése és igényei szerint választhat hintaszéket. Lehet fából, kárpitozott, műanyagból, fémből, lábtartóval vagy anélkül. Bõvebben.

A klasszikus hintafotel egyszerű kialakítású és fából készült. Alkatrészei tömörek és nagyon művészien kidolgozottak. Évtizedeket kitart, és az Ön után következő generáció is használni fogja. A modern hintaszékek ma már szövettel vagy ökobőrrel is kárpitozhatók, konstrukciójuknak nem kell fából, hanem fémből vagy műanyagból is készülnie. A hintafotel eredeti lábtartóval is megvásárolható, amin pihentetheti fáradt lábait. Ha a zsámoly nem része a készletnek, további hasonló stílusban is megvásárolhatja. A modern kerti hintafotelek úgy néznek ki, mint egy tojás, és felfüggesztettek. Külsőre leginkább a rattanból vagy polyrattanból készült fonott fotelek alkalmasak, amelyek jól bírják az időjárás külső hatásait.

hinta picture 0

A berendezésnél vegyük figyelembe, hogy egy hintafotel néhány centiméterrel több helyet igényel, mint egy klasszikus nappali fotel. Ami a méreteket illeti, ezek hozzávetőlegesen a következők: szélesség kb. 70 cm, magasság kb. 100 cm és ülésmélység 90 cm. A hintafotel súlya változhat, ez a felhasznált anyagtól függ. Helyezze a fotelt a pihenőszobába, dizájnos kiegészítőként a nappaliba vagy baba elaltatásakor a gyerekszobában.

hinta picture 0

A hintafitelnek számtalan egészségügyi előnye van. Ide tartozik például a hátfájás enyhítése, valamint a stressz és a belső feszültség enyhítése. A ringatás segít javítani a test egyensúlyát és a véráramlást is.

Vásárláskor gondolja át, mire fogja használni ezt a fotelt. Az újszülött elaltatásához válasszon egy kényelmes hintafotelt zsámollyal, és egy nagyon jó ergonómikus formájút a pihenéshez. A figyelem felkeltésére és otthoni kiegészítőként válasszon stílusos, színes hintafotelek közül.