Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.

Füles fotel

Ez a szép darab valakinek örömet szerezhet karácsonykor. Ha egyetért, kérjük a rendelést mielõbb adja le. A karácsonyi kézbesítést még garantáljuk:
Raktáron 4-9 munkanapon belül szállítjuk
A szállítás Ingyenes! szuper
Ingyenes szállítás
A képen látható változat: Világosszürke + Dió
Kiegészítő vagy pihenőhely? A fülek fotelek reneszánszukat élik! A modern Rafaelo fotel ilyen fotel. Bármi legyen is a felhasználás módja, a kényelem kell, hogy legyen a választás... Teljes leírás »
120 900 Ft ÁFA-val
További változatok:
120 900 Ft
-
+
Ez a szép darab valakinek örömet szerezhet karácsonykor. Ha egyetért, kérjük a rendelést mielõbb adja le. A karácsonyi kézbesítést még garantáljuk:
Raktáron 4-9 munkanapon belül szállítjuk
A szállítás Ingyenes! szuper
Telefonos megrendelés / kérdés
Termékkód:
1044467
A képen látható változat:
Világosszürke + Dió
Magasság:
104 cm
Szélesség:
82 cm
Hosszúság:
90 cm
Tömeg:
27 kg
Garancia
Az érvényes jogszabályok szerint
Leírás:
Kiegészítő vagy pihenőhely? A fülek fotelek reneszánszukat élik! A modern Rafaelo fotel ilyen fotel. Bármi legyen is a felhasználás módja, a kényelem kell, hogy legyen a választás alapja. A fotel kiváló minőségű Kronos anyagból készült. A háttámla megfelelő keménységű. Segít megelőzni a hátfájást. A masszív karfák ellazulást biztosítanak a kezei számára. A dekoratív gombok stílust adnak a széknek. Az elegáns lábak dió színű fából készültek. Üljön kényelmesen, fejét kényelmesen döntse az egyik oldaltámasznak, miközben tévézik vagy könyvet olvas. Stílusos és menő lesz. Kényeztesse magát luxus társakkal a jól megérdemelt pihenés alatt. Széles színválasztékban kapható.
Anyag:
Kronos szövet
A szövet kopásállósága a Martindale teszt szerint:
60 000 horzsolás
Ülésmagaság:
40 cm
Ülésmélység:
58 cm
Lábak:
fa
Az alsó rekesz magassága a padlótól:
13 cm
Ülőrész szélessége:
53 cm
Háttámla magassága:
70 cm
Magasság a padlótól a kartámaszig:
65 cm
Teherbírás:
120 kg
Megjegyzés:
Lapra szerelve szállítjuk:
Összefüggõ termékek
28 900 Ft
4-5 héten belül
120 900 Ft
4-5 héten belül
120 900 Ft
Raktáron 2 db
120 900 Ft
2-3 héten belül
120 900 Ft
Raktáron 5 db
Kérdése van? Szívesen segítünk
Kérdezzen tõlünk
+36 1 550 7605
Online űrlap
Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására
60 napos garancia

Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu