Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.

Táska matrac - FENIR - 200x140 cm (T5) *kiárusítás

Top termék
A termék nem elérhetõ

Hozzáférhetõség: nem elérhetõ
Magasság:
20 cm
Szélesség:
140 cm
Hosszúság:
200 cm
Kétoldalas matrac - A matrac mindkét oldala használható.
Rostot tartalmaz, amely biztosítja a matrac megfelelő szellőzését.
A kókuszrostok természetes szerkezetének köszönhetően a matrac merevebb,ellenáll a deformációnak, könnyű, szellős és antiallergén tulajdonságokkal rendelkezik. Kiváló hőtulajdonsága biztosítja a megfelelő légkeringést a matrac belsejében,elnyeli az izzadságot és a nedvességet.
Hipoallergén matrac. A matrac felépítése és a gyártás során felhasznált anyagok biztosítják az allergén anyagok kiküszöbölését. Ideális az allergiások számára.
A pontrugalmasságnak köszönhetően a táskarugók garantálják a matrac jobb illeszkedését a test alakjához.
A 7 zónára jellemző, hogy minden rugó külön táskában van elrendezve. A rugók nincsenek összekapcsolva, ezért mindegyik külön-külön működik, egymástól függetlenül. Ez kiküszöböli a matrac nagy részének hajlítását nyomás alatt, kis területen.
Nagyobb keménységű matrac azok számára, akik a keményebb matracokat kedvelik.
A huzat mosható 40 ° C-on.A borító készítéséhez használt szövet nagy súlya és minősége nagyon kellemes és puha, de a mindennapi használatra mégis nagy tartóssággal rendelkezik.
Megjegyzés:
A hab színe eltérhet az ábrától, ez nem indokolja a panaszt.
Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására
60 napos garancia

Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 2 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu