Ingyenes kézbesítés 150 000 Ft felett
13 447 db bútor raktáron
Termék visszaküldése 60 napon belül

 

 

 

 

 

 

 

 

Róolunk

A Zondo az egyik legnagyobb webáruházak közé tartozik egész Közép – Európában. Szállítunk Romániába, Magyarországra, Szlovákiába, illetve Csehországba is.

Ügyfeleinknek teljeskörű kínálatot nyújtunk nappali, hálószoba, gyerekszoba illetve konyhábabúrotor vásárlása esetén. Minden bútordarabot csakis hiteles, megbízható szállítócéggel szállítunk, illetve, egyenesen a gyártótól kézbesítjük ügyfeleinkhez. Így biztos lehet abban, hogy a tőlünk megrendelt bútorok eredetiek és a lehetséges leggyorsabb úton kerültek Önhöz.

Ahhoz, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsuk szükséges, hogy saját raktárral rendelkezzünk, kellőképpen megfelelő műszaki felszereléssel és megbízható szakemberekkel:

 

C:\Users\Lenovo\Desktop\Proprietary Partners\M&A\FilipBoris\Logo\fotky_sklad\viber image 2018-09-19 , 11.24.42.jpg C:\Users\Lenovo\Desktop\Proprietary Partners\M&A\FilipBoris\Logo\fotky_sklad\viber image 2018-09-12 , 15.28.18.jpg

 

Saját szállítóinkkal dolgozunk, mivel késedelem és sérülés nélkül szeretnénk kézbesíteni a bútorokat. A kézbesítési osztály dolgozói azon igyekeznek, hogy teljeskörű információkkal tudjonak szolgálni ügyfeleik számára a megrendelés állapotáról, illetve a kézbesítés idejéről.

C:\Users\Lenovo\Desktop\Proprietary Partners\M&A\FilipBoris\Logo\fotky_sklad\viber image 2018-02-12 , 10.00.59.jpg

 

Képzett szakembereinkkel azon vagyunk, hogy segítsünk megtalálni a legmegfelelőbb terméket az Ön számára, illetve, hogy a megfelelő bútor sikeresen megérkezzen Önhöz.

C:\Users\Lenovo\Desktop\Proprietary Partners\M&A\FilipBoris\Logo\fotky_kancel\IMG_20190301_102404.jpg C:\Users\Lenovo\Desktop\Proprietary Partners\M&A\FilipBoris\Logo\fotky_kancel\IMG_20190301_102247.jpg


Több mint 10 éve vagyunk a piacon és mindig a legjobbra törekszünk, hogy ügyfeleinknek a legjobbat nyújtsuk. Cégünkben az emberi hozzáállásmód a kezdetektől jelen van, amit megőrzünk a cégen belül, de főként az ügyfeleinkkel való kommunikáció során.

C:\Users\Lenovo\Desktop\Proprietary Partners\M&A\FilipBoris\Logo\fotky_kancel\IMG_20190301_101334.jpg

 

 

Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására
60 napos garancia

Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 150 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 150 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 2 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36-1-550-7605
info@zondo.hu