Frissítse böngészőjét
Az Ön által használt böngésző már nem támogatott. Frissítsen egy újabb böngészőre a legjobb élmény érdekében.

Ruhásszekrény Hesen SZF2D1S/20/10 (grafit + artisan tölgy)

A Jézuska igyekezni fog, de meglehet, hogy már nem gyõzi. Ennél a terméknél már nem garantálhatjuk a karácsonyi kézbesítést.
Azonban 53 termékünk van ugyanabból a kategóriából az Ön számára,amit karácsonyig kiszállítunk. Látta már őket?
Mutasd
Standard kézbesítési idő 2-4 héten belül
A szállítás Ingyenes! szuper
Ingyenes szállítás
A képen látható változat: Grafit + Artisan tölgy
"A Hesen gardrób remek megoldás előszobába vagy hálószobába, ahol a gardróbnak tervez helyet foglalni. Akasztást igénylő ruhákat tárolhat, például hosszú kabátokat, kabátokat, kab... Teljes leírás »
213 900 Ft ÁFA-val
További változatok:
213 900 Ft
-
+
A Jézuska igyekezni fog, de meglehet, hogy már nem gyõzi. Ennél a terméknél már nem garantálhatjuk a karácsonyi kézbesítést.
Azonban 53 termékünk van ugyanabból a kategóriából az Ön számára,amit karácsonyig kiszállítunk. Látta már őket?
Mutasd
Standard kézbesítési idő 2-4 héten belül
A szállítás Ingyenes! szuper
Telefonos megrendelés / kérdés
Termékkód:
1062523
A képen látható változat:
Grafit + Artisan tölgy
Magasság:
203 cm
Szélesség:
101 cm
Hosszúság:
57 cm
Tömeg:
91.15 kg
Garancia
Az érvényes jogszabályok szerint

Leírás:

"A Hesen gardrób remek megoldás előszobába vagy hálószobába, ahol a gardróbnak tervez helyet foglalni. Akasztást igénylő ruhákat tárolhat, például hosszú kabátokat, kabátokat, kabátokat vagy öltönyöket. A felső részben helyezze el olyan tárgyakat, amelyekért időnként nyúl, az alsóba pedig például cipőket vagy kiegészítőket rendezhet.A 101 × 203 cm-es szekrényben kényelmes tárolási zónák vannak: akasztórúddal felszerelt akasztózóna, kamra, a gardrób szerves részét képezi és a szekrény alsó részében található 1 fiók. A Hesen gardróbszekrényt felszerelje polcokkal ellátott válaszfallal és további helyet kap a ruhák rendszerezéséhez. A színek finom játéka vonzza a figyelmet – a hideg grafitot a kézműves tölgy árnyalata töri meg. A második színváltozat a világoskék nagyszebeni testek és deszkák kombinációjával varázsol el, larico fenyő színben. Az előlapok színű finom kivágók és gombfogantyúk minimalista akcentusok, amelyek meghatározzák a bútor karakterét. A bútorok csendesen záródó függönyökkel is fel vannak szerelve, aminek köszönhetően a sorok könnyen és halkan működnek. A fiókok sínekre vannak szerelve, amelyek lehetővé teszik a fiók teljes kihúzását.

Anyag:

Laminált deszka
Stílus:
skandináv
Fiókok száma:
1

Polcok száma:

1
Akasztórúd:

Igen

Ajtók száma:
2
Fiókok bezárása:
csendes

Fogantyúk:

gombos
A fiók teherbírása:
4kg

Polcok teherbírása:

5kg

Megjegyzés:

polcokkal ellátott belső válaszfal vásárlásának lehetősége a kínálatunkból
Összefüggõ termékek
Javasoljuk hozzávásárolni
Kérdése van? Szívesen segítünk
Kérdezzen tõlünk
+36 1 550 7605
Online űrlap
Ne maradjon le semmiről
Legyen Ön az, aki elsőként szerez tudomást a kedvezményekről és az újdonságokról. Bejelentkezéssel beleegyezik a személyi adatok feldolgozásába.
Mostantól nem marad le egy kedvezményről és újdonságról sem.
Ha nem kapta meg az újdonságainkat, nézzen bele a spam-ba, talán ott lesznek.
60 napos garancia az áru visszaváltására


Az áru visszaszolgáltatása 60 napon belül
A vevőnek joga van elállni a vételi szerződéstől a 40/1964. törvényben (a fogyasztó védelméről) meghatározott feltételek szerint, az áru átvételének napjától számított 14 napon belül.

Mi azonban felajánljuk Önnek a fel nem használt áru visszaszolgáltatását a törvényes határidő lejárta után akár 60 napig is.

Az árunak az eredeti, teljes és sértetlen csomagolásban kell lennie. Az összeszerelt terméket már nem lehet visszaküldeni. A kicsomagolt vagy a sérült csomagolású termék visszaküldésekor az árból 30%-ot levonunk. A vevő számára a meghosszabbított határidő kihasználása áruvisszaküldés esetén nem lehetséges akkor, ha a terméket reklamáció során kapta (termék cseréje egy újra), atípusos termék (méretre gyártás), vagy a Bazár és Kiárusítás kategóriákba tartozó termékek esetén.

A vételi szerződéstől való elállásnak tartalmaznia kell a vevő azonosító számát, a megrendelés számát és dátumát, a termék pontos nevét, a visszaszállítás módját, postai címét, valamint a szerződéstől való elállás indokát. A vevő köteles az árut az eladónak az eredeti csomagolásban visszaküldeni (a raktárunk címére), beleértve a kiegészítőket, dokumentációt, útmutatót, garancialevelet, fizetési elismervényt és az esetleges ajándékokat.

A vételi szerződéstől való elállásról további információt az Általános Szerződési Feltételek-ben talál.

Ezek a rendelkezések a 2018. augusztus 1-jén követő megrendelésekre vonatkoznak, és visszamenőleg nem alkalmazhatóak. Ez az ajánlat csak a természetes személyekre vonatkozik - vállalkozókra nem.
Kézbesítési idő az egész év során. A közelgő ünnepek miatt lehetőségeink limitáltak- a gyártók, beszállítók, futárok túlterheltsége miatt. A raktárosaink, valamint a beszerzési osztály munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb kézbesíteni tudjuk megrendeléseiket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket karácsonyig kézbesítsük, de ennél a terméknél nem tudjuk garantálni. Ha olyan terméket keres, amely karácsonyig garantáltan megérkezik, megtalálja kínálatunkban a "karácsonyig garantáljuk" címszó alatt.
Szállítás
A bútort saját hivatásos szállítóval vagy futárral kézbesítjük.

- 120 000 Ft fölötti megrendelés szállítási díja INGYENES
- 120 000 Ft alatti megrendelés szállítási díja 3 990 Ft

További részletes információ a Szállítás szekcióban található.

Szállítási határidő
A termékek szállítási határideje a "Kosárba tenni" gombra kattintva jelenik meg.

Info-vonal
Hé - Pé: 8:00 - 18:00
Tel: +36 1 550 7605
info@zondo.hu