Rendezze be nappaliját elegánsan és praktikusan

A nappalit társalgónak is tarthatjuk, mivel itt találkozik a család összes tagja. Ezen kívül, a vendégeket is a nappaliba ültetjük le. Ennek a helységnek épp ezért mutatósnak kell lennie, de főként kellemesen kell éreznie magát az embernek ebben a szobában. Hogyan rendezzük be tehát úgy, hogy szép is és praktikus is legyen?  Segítünk berendezni a nappaliját.

1.1 A nappali falhoz helyezzen komódot is

1.2 Modern nappali

1.3 Tippek stílusos nappalikhoz

1.1 A nappali falhoz helyezzen komódot is

Gyakori választás a nappali berendezésénél a nappali fal. Ez egészen logikus megoldás, mivel a nappali falak több bútordarabból állnak egy modellsorból és így tökéletesen illenek egymáshoz. Az ilyen szett általában tartalmaz TV asztalt, szekrényt, polcokat stb., amelyek megfelenek a távirányítóra, DVD-re, könyvekre, folyóiratokra, kedvenc dekorációira. Ha több tárolóhelyre van szüksége vagy a nappali kicsit üresnek tűnik, a megoldás egy komód. Természetesen ugyan abból a modellsorból kell lennie, amelyikből a nappali fal. A nappaliba való komódok polcokkal és üvegajtókkal is rendelkezhetnek, tehát használhatja polcként, vagy szekrényként is. Minden bútor így tökéletes harmóniában lesz és így elég helyet alakít ki minden szükséges vagy kevésbé szükséges dolognak. Ezek a termkek biztosan feldobják a nappaliját.

Nappali bútor Balbo (szonoma tölgy)

1.2 Modern nappali

Ha modern, egyszerű és stílusos nappali falat és komódot szeretne, a Jurek Salford modell biztosan kielégíti az elvárásait. Ez a gyártó már 1991-től tevékenykedik a piacon. Gazdag tapasztalatai a bútorok minőségében és dizájnjában tükröződnek. A nappali fal és a komód minőségi laminátból készülnek és többféle színkivitelben kaphatók. Ha nappali falat vásárol, falra akasztható szekrényre, polcokra, szekrényre és TV asztalre tesz szert. A Salford ajánlatában nemcsak szettet, hanem praktikus komódot is talál.


Nappali bútorsor Khusus

Nappalija stílusos lesz a Lempert Talitha szettel is. A nappali fal 4 részből áll – TV asztal, polcok, szekrények és falra akasztható szekrény. Ebben az esetben is van lehetősége a Talitha komód megvásárlására. Ez a bútor laminátból, az ajtók MDF deszkákból, a vitrinek pedig üvegből készülnek. A bútor ABS élekkel rendelkezik, amelyek ellenállnak a mechanikus elhasználódásnak, szilárdak, színben állandóak és vízállóak. A Lempert Talitha modellsor több dizájnban kapható.

1.3 Tippek stílusos nappalikhoz

Szeretné szebbé tenni a nappaliját? Szeretné, hogy nappalija, tágas, tiszta és mdern legyen, válasszon bútort világosabb színű árnyalatokból. A falakra is neutrális színeket kellene használnia, a kiegészítőknek a bútorhoz hasonló árnyalatban kellene lenniük. A Talitha és Salford bútorok, fa dizájnnal világos krém színben alkalmas választás a modern nappaliba.


Nappali bútorsor Switch SB II 26 ZW SW SB 2

A világítás is fontos, ezért próbáljon eljátszani a pont világítással, amely kiemeli épp azt, amire szükség van. Ráirányíthatja a képekre a falon, fotókra vagy vitrinre. LED szalagot is használhat, amelyet elhelyez a bútorra vagy polcra a vitrinbe. Ilyen árnyalatnyi változás modern dizájnt ad a bútorának és az egész nappalinak.

Javasoljuk néhány kiegészítő vásárlását, amelyek hasznosak lehetnek az Ön számára.

  • Vitrin – Egy gyönyörű üveg vitrin minden nappalit, de akár a konyhát is megszépíti.
  • Szőnyeg – Meleg érzést ad otthona minden helyiségébe.
  • Kanapé – A legfontosabb bútor a nappaliban

Related posts

Kárpitozott panelek az interiőrben

Kárpitozott fali panelek

Szeressen bele a párizsi stílusba és a francia bútorokba